Menu

just logo uj     nahrinlogo   aphrodite hotelinfoblokk kedv final felso ESZA

A+ A A-

A Berekfürdői Megbékélés Háza

Berekfürdő, Megbékélés Háza, életmód, pihenés, egészség, központ, konferencia, termálfürdőFiatal éveim kedves emlékeit idézi a Berekfürdői Megbékélés Házának említése. Rokonaim gyakorta megfordultak ott konferenciákon, családi üdüléseken, hétvégeken. Sokat meséltek arról a páratlan emberi közegről, és természeti környezetről, ami ott fogadta Őket.

Nagy öröm töltött el, amikor hat éve Kovács Sándorné Magdika, a Megbékélés Házának Gazdasági Igazgatója regisztrált a csapatomba. Precizitása, segítőkészsége, termékeink, és Életfa Programunk iránti elkötelezettsége példa értékű. Mindezek bizonyítéka az a szándék, amellyel, intézménye lehetőségeit felkínálva regisztrálta intézményét a csapatomba.

Olvassátok szeretettel bemutatkozó cikkét. Remélem, együttműködésünk mindkét fél számára gyümölcsöző lesz!

Szeretettel: Gáborjáni Szabó Jerne

Életfa Egészségügyi Tanácsadó

Személyre szabott kikapcsolódás

Berekfürdő, Megbékélés Háza, életmód, pihenés, egészség, központ, konferencia, termálfürdőA Megbékélés Háza Református Képzési- és Konferencia Központ egy sokoldalú intézmény, amely igyekszik minden vendégének, csoportjának egyéni igényeit kiszolgálni. „Vendégeink szívesen visszajárnak hozzánk, mert szem előtt tartjuk, hogy személyre szabott szolgáltatást nyújtsunk számukra. Mindezt barátságos, évről évre fejlődő környezetben, odafordulással tesszük.” – mondja Molnár János, a Megbékélés Háza igazgatója.

A Hortobágyi Nemzeti Park szélén, Berekfürdőn található Központ szakmai konferenciákat, továbbképzéseket, work shopokat, erdei iskolákat, ifjúsági csoportokat lát vendégül, de pihenni vágyó üdülő vendégeknek is otthont ad, és természetesen református és más felekezetű csoportok konferenciáinak is helyet biztosít.

Berekfürdő, Megbékélés Háza, életmód, pihenés, egészség, központ, konferencia, termálfürdőA magas színvonalú konferenciák, tréningek megrendezését egy 150 fős teljes technikai felszereltségű előadóterem, valamint hat 15-40 főt befogadó kisebb terem teszi lehetővé.

A település szabadtéri, nagyon jó vízminőségű gyógy- és strandfürdője egész évben kellemes szabadidős programot biztosít a vendégek számára a konferenciák és az üdülés ideje alatt.

Berekfürdő, Megbékélés Háza, életmód, pihenés, egészség, központ, konferencia, termálfürdőAz egészséges életmódot követők és a természetet kedvelők számára szívesen ajánljuk többek között a Berekfürdő közelében fekvő Hortobágyi Nemzeti Park és a Tisza-tó adta lehetőségeket, programokat. A Hortobágyi Nemzeti Park kellemes kerékpározási vagy gyalog túra útvonalakat kínál egyedi természeti adottságaival, a Tisza-tó pedig többek között vízi túrákkal, madárrezervátummal, tanösvényekkel, ornitológiai túrákkal, vízi sétánnyal, és kenu kirándulásokkal várja a látogatókat.

Berekfürdő, Megbékélés Háza, életmód, pihenés, egészség, központ, konferencia, termálfürdőA Megbékélés Háza épületei és közel egy hektáros parkja teljes mértékben akadálymentesített, hogy mozgáskorlátozott és fogyatékkal élő vendégek is kényelmesen igénybe vehessék a Központ minden szolgáltatását, és lehetőségük legyen a gondtalan testi-lelki feltöltekezésre, gyógyulásra.

A kertben a legkisebbeket gyerekbarát játszótér várja, az idősebb korosztály számára pedig lengőteke, kerti sakk, és tűzrakó hely nyújt lehetőséget az aktív pihenésre. A park mellett sportpálya található, ahol futball, tenisz, röplabda, tollas labda, kosárlabda űzésére van lehetőség. Ezek mellett bérelhető kerékpárok is rendelkezésre állnak.

Berekfürdő, Megbékélés Háza, életmód, pihenés, egészség, központ, konferencia, termálfürdőA Megbékélés Háza teljes ellátással, napi háromszori étkezéssel várja vendégeit. A konyha menürendszerben dolgozik, de felkészült arra, hogy a különleges igényeket is kiszolgálja, így előre megbeszélt, kívánság szerinti menüt is összeállít, valamint a vegetáriánus vagy diétás vendégek igényeit is figyelembe veszi.

Amennyiben szeretné igénybe venni a Megbékélés Háza Református Képzési- és Konferencia Központ szolgáltatásait, vagy egyéni elképzelései vannak, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot!

Cím: 5309 Berekfürdő, Berek tér 19.
Telefon: + 36 59/ 319 011, + 36 59/ 319315
Fax: + 36 59/ 319 223
e-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 

Ez a honlap sütiket használ. A honlap további használatával hozzájárulsz a sütik használatához.
Ok