Menu

just logo uj     nahrinlogo   aphrodite hotelinfoblokk kedv final felso ESZA

A+ A A-

Simon nyaralók a Balatonon

Kislány korom legszebb nyarait a Balaton partján töltöttem a szüleimmel, testvéreimmel, nagy boldogságban. Szép emlékek kötnek oda a múltból, és tudom, sok szép élmény áll még előttünk, ami odaköt. Nagy öröm számomra, hogy egy kedves csapattársamon keresztül megismerkedhettem Simonné Már tival, aki családjával több gyönyörűséges nyaralót működtet példamutató igényességgel, vendégszeretettel. Őt hozzánk az általunk biztosított csodálatos készítményeink, és az időközben kialakult együttműködés, barátság köti. Szeretettel ajánlom figyelmedbe személyükben egyik legújabb együttműködő partnerünk, a télen-nyáron rendelkezésünkre álló SIMON NYARALÓK bemutatkozó írását!

Szilágyi Ildikó

Napsugár csapat

Balatoni szállásaink igen széles választékából mindenki megtalálja magának a leginkább megfelelőt. Folyamatosan arra törekszünk, hogy szálláshelyeinket vendégeink igényei szerint alakítsuk ki, amelyek így egyaránt nyújtanak megfelelő kényelmi színvonalat a családos, fiatalabb és idősebb korosztály számára is.

Életfa, nyaraló, Balaton, üdülés, idegenforgalom, Simon nyaraló

 

Szálláshelyeink igényesen berendezettek, légkondicionáltak, és jól felszereltek, legyen szó akár a konyháról, aminek a felszereltségéből nem hiányozhat a kávéfőző, kenyérpirító, vízforraló, mikrohullámú sütő, némely helyen mosogatógép, mosógép, kisgyerekeseknek rendelkezésükre áll pl: etetőszék, utazóágy, kiságy, fürdető kád, a széfben pedig értékeiket is biztonságban tudhatják.

Hogy nehogy lecsússzon valami fontos üzleti döntésről míg nyaral, és hogy mindig informált legyen, egyes apartmanokban lehetőség van wifi használatára is.

Közvetlen vízparti apartmanjaink páratlan lehetőséget biztosítanak az itt nyaraló vendégek számára, mert még csak sétálnia sem kell, ha strandolni szeretne. Horgászni vágyóknak is kiválóan alkalmas, mert a stég ki van alakítva az ő igényük szerint is. Az apartmanok terasza úgy van tájolva, hogy a teraszon ülve páratlan balatoni panoráma tárul Ön elé, ha ott reggelizik, vagy éppen olvas. De ha megéhezne, vagy éppen a városközpontba sétálna, 5 perc alatt minden elérhető! Bármely település apartmanjairól esik is szó, mindegyik csendes, nyugodt helyen fekszik, de mégis mindenhez közel.

Az Önnek legszimpatikusabb apartman kiválasztásához tekintse meg honlapunkat: www.simonnyaralok.hu.

Bejelentkezést telefonon kérünk, a +36 30 215 5724-es telefonszámon!

Kedves Életfás barátainkat megkülönböztetett szeretettel, és a következő VIP kedvezményekkel várjuk:

Fő szezonban az idegenforgalmi adóból 5000 Ft kedvezményt biztosítunk.

Elő és utószezonban 3 éjszakánál 5000 Ft, minden további éjszakánál további 1500 Ft kedvezményt adunk.

Legyen a vendégünk!

Szeretettel: Simonné Márti

Ez a honlap sütiket használ. A honlap további használatával hozzájárulsz a sütik használatához.
Ok