Menu

just logo uj     nahrinlogo   aphrodite hotelinfoblokk kedv final felso ESZA

A+ A A-

Az Életfa Gyerek Klub ajánlásával: Hét csillag üdülő és konferencia központ

Beregdaróc, Életfa, gyerek, klub, üdülés, turizmusAz Életfa Gyerek Klub nyári táborainak színhelyként is szolgáló Hét Csillag Üdülő- és Konferenciaközpont Magyarország egyik legeldugottabb szegletében, ám festői környezetben, egy XIV. században épült késő gótikus templom szomszédságában található Beregdarócon.

Beregdaróc, Életfa, gyerek, klub, üdülés, turizmus

 

A galériás szobák és önálló apartmanok egyedi formatervezésűek, iparművészek által készített bútorokkal vannak berendezve. Fürdőszoba, minibár, televízió, telefon, internetelérés és légkondicionálás szolgálják vendégeink teljes kényelmét. Kifejezett szándékunk volt, hogy az épületben azokat az anyagokat és azt a formanyelvet alkalmazzuk, amit a több száz éves templom közelsége sugallt. A szabadtéri játszótér, a Tündérkert várja a gyermekeket.

 

Program ajánlatainkban számtalan lehetőséget kínálunk vendégeinknek az aktív pihenéshez, ezek közül néhány:

beregdaroc-05Kirándulás az „igazi falusi turizmus világába”, disznótoros rendezvények:

Hagyományos, a disznótorok valódi hangulatát idéző ételekkel, italokkal, fogópálinka, sült vér, toros hús, forralt bor, hurka, kolbász, töltött káposzta és minden, mi szem-szájnak ingere.

beregdaroc-06Lovas szánkózás (Megfelelő mennyiségű hó esetén):

Beregdaróc festői környékén felejthetetlen élményt jelent a lovas szánnal történő barangolás, hiszen gyönyörű tájakon járva, tökéletes nyugalomban, csendben élvezhetjük a lovak patáinak finom csattogását és a hófödte vidéken halkan suhanó szán nyújtotta semmivel össze nem hasonlítható érzést, ez az igazi kikapcsolódás záloga.

beregdaroc-07Lovas kocsikázás:

Beregdaróc megismerését érdemes egy kellemes kocsikázással kezdeni, a környék szépségét és nevezetességeit így megtekintve valódi kikapcsolódásban és élményben lehet része vendégeinknek.

beregdaroc-08Sítúrák szervezése Kárpátaljára:

Keleti szomszédunk Ukrajna, immár a turizmusra is egyre nagyobb figyelmet fordít, télen érdemes a vendégszerető kárpátaljai síterepeket is megismerni.

beregdaroc-09Erdei séta (kísérővel):

Az erdei séta nem csak egy egyszerű kirándulás a természetben, hanem lehetővé teszi, hogy saját gyönyörű környezetünket, a beregi erdőt megismerjük, méghozzá alaposan. Természetesen felkészült kísérőink és az erdők világa maga garanciát jelentenek az aktív pihenésre.

beregdaroc-10Borkóstoló:

Magyarország már évszázadok óta a bortermelés egyik fellegvára, ennek ékes bizonyítékát kínáljuk ezen programunkkal, ahol a vidékre jellemző borok teljes skáláját kínáljuk vendégeinknek.

beregdaroc-11Pálinka Kóstoló:

A pálinkák világának megismerése a közhiedelemmel ellentétben összetett folyamat, hiszen nem elég egyszerűen legurítani, az ízek és illatok csábítását élvezni és értékelni nem csak kell, érdemes is!

Kirándulás szervezése, (Kis beregi, Nagy beregi túra):

A beregi erdők, mezők ligetek messze földön híresek, nem véletlenül, hiszen a vidék bővelkedik látnivalókban.

Teljes programajánlatunkat honlapunkon: www.hetcsillag.hu megtalálhatják.

Az Életfa Gyerek Táborról a www.eletfaprogram.hu oldalon olvashatnak.

Király Györgyné és Mágocs Bertalanné

Ez a honlap sütiket használ. A honlap további használatával hozzájárulsz a sütik használatához.
Ok