Logo

Életfa Program Szálloda Partner

epszp

HOTEL APHRODITE ÉS HOTEL VENUS

2017. szeptember 29-én ismertem meg dr. Virágné dr. Németh Esztert, aki a gyermekeinek keresett minőségi megoldást a tudatos egészségőrzés területén.
Beszélgetéseink alkalmával szóba került az Életfa virágunk 12 szirma és ekkor mondta el Eszter, hogy nekik van egy családi vállalkozásuk, ahol egy általuk vezetett Farmmal karöltve két szállodát vezetnek.
Nagyon sok ötletünk támadt és elkezdtünk egy nagyot álmodni, majd Schmidt Ferenc Igazgató Úr segítségét kérve mára már egy jól működő, gyümölcsöző kapcsolat a miénk!

Mit is rejt az Életfa Szálloda elnevezés?

epszp 1A hotelbe belépve a Just, a Nahrin és az Életfa logónkat láthatjátok a falon, ezért "haza" érkezünk. A lakosztályokban a Just és Nahrin termékek képviselői a Méz-rizs tusfürdő és a párnákon a Narosan mini multivitaminunk fogadja a szálloda vendégeit.
Minden Életfa regisztrált családnak 50%-os kedvezményt biztosít a szálloda, melyet igénybe vehetsz, ha családoddal a Zalakarosi Aphrodite vagy Hotel Venus szállodát választod.

Mit érdemes tudnod az Életfa Szálloda szobáiról?

epszp 2A Hotel Venus***superior Zalakaros szívében, ~90 m-re található a híres Zalakarosi Gyógy- és Élményfürdő főbejáratától.
A Szálloda különlegessége a szobákhoz tartozó tágas erkély/balkon, melyről fantasztikus kilátás nyílik a Zalakarosi Fürdőre (ezek az ún. “tengerre néző” szobák), illetve a település villanegyedére. Összesen 2 különböző szobatípus, 36 szoba közül válogathatsz, melyekhez légkondicionálás (térítésdíj ellenében); szélessávú internetkapcsolat (Wi-Fi); TV; szobaszéf; telefon; mini bár és teljesen felszerelt fürdő is tartozik.
A Venus családi szoba pótágyazható. A legkisebb vendégek kiságyat, pelenkázót, fürdető kádat, bilit, WC-szűkítőt és a mosdó eléréséhez kis zsámolyt kaphatnak. Kérésre bébi ételmelegítőt és vízforralót is tudnak biztosítani.
A hotel teljes területe akadálymentesített, a recepció és a szobák között lift könnyíti meg a közlekedést. Az állatbarát vendégek felár ellenében házi kedvenceiket is magukkal hozhatják.

epszp 3Külön szárnyban található testvére, a 4 csillagos Wellness Hotel Aphrodite.
A 4 csillagos Wellness Hotel Aphrodite szállodában összesen 4 különböző szobatípus található, 34 szoba közül válogathatsz, melyekhez kényelmes új bútorzat; geotermikus fal-, mennyezet- és padozat fűtés-hűtés (légkondicionálás); szélessávú internetkapcsolat (Wi-Fi); LCD (síkképernyős) TV; szobaszéf; telefon; mini bár és teljesen felszerelt fürdő is tartoznak. A Jakuzzis lakosztály a szálloda legnépszerűbb szobája, különlegessége a nagy körágy és a jakuzzi. A Superior családi szoba kiválóan alkalmas kis- és nagycsaládok, baráti társaságok elhelyezésére. A Superior kétágyas szoba a legkedvezőbb árfekvésű megoldás. Tökéletes választás egy kis romantikázáshoz. Az Elnöki lakosztály a zalakarosi kényelem megtestesítője. Térben biztosan nem kell szűkölködnünk, a lakosztály egy kisebb lakás méretével vetekszik.
Következő cikkemben az Életfa szálloda wellness részlegének szolgáltatásait mutatom be Neked nagy szeretettel:

epszp 4Hegyi Gyöngyi
Hotel Aphrodite és Hotel Venus Életfa szálloda
Egészségterv Tanácsadója
70/4572712

JNS HUngária Kft. © Életfa Program | Just és Nahrin. Minden jog fenntartva.