Menu

just logo uj     nahrinlogo   aphrodite hotel

A+ A A-

Láz csillapítás JUST Kakukkfű krémmel és 31-es olajjal

láz, csillapítás, JUST, kakukkfű, krém, 31-es olajAz elmúlt napokban szerencsém volt tesztelni a két számomra nagyon fontos terméket. Ugyanis már rég nem volt rájuk szükségem, nem is volt Kakukkfű krém otthon. Ezért örültem az akciónak, azonnal meg is vásároltam, hogy felkészüljek a télre. Ez volt a szerencsém. Ugyanis kint voltam a temetőben és nagyon átfújt a szél, majd megfagytam, annyira fáztam. Este el is aludtam a fotelban már hét órakor, hamar észrevettem és ágyba bújtam. Éjfél körül arra ébredtem, hogy ég az egész testem. Megmértem a lázam, 40,4 volt. Nagyon megijedtem, de szerencsére volt Kakukkfű krém és 31-es olaj, amit összekevertem, bekentem a mellkasom, kezem, lábam, és vizes ruhát raktam a lábfejemre és a fejemre. Reggelre 36,2 lett a hőmérsékletem, gyógyszer nélkül. Így bátran ajánlom mindenkinek

Egy régebbi tapasztalatom a Kakukkfű krémmel kapcsolatosan. A strandon valamilyen bőrkiütést kapott a lábszáram. Minden krémmel kenegettem, de nem használt. Ekkor kérdeztem meg Balogh Andrást, aki a Kakukkfű krémet ajánlotta, egy nap alatt elmúlt a kiütés.

Amikor a vállalkozásomat elkezdtem az Életfa Programban, nagyon sok egészségügyi problémával szenvedtem, így a szívem körüli fájdalommal is, András erre is a Kakukkfű krémet ajánlotta és segített.

A szomszédasszonyom ezt a krémet vette meg elsőként az unokák megfázására, és ezt használta, amikor elment a hangja. Bekente a torkát és nagyon sok mindent kihozott, amikor kitisztult, a hangja is visszatért.

Ez az a krém, ami nélkül nem lehet meg egy háztartás. Sok szeretettel javaslom mindenkinek.

A férjem dohányzott, ezért állandóan köhögött. A fenyőszirup ott volt az éjjeli szekrényén és egy-egy korttyal enyhítette a köhögését. Soha nem fogyhatott ki nálunk, mivel ez könnyedén felszaggatta és enyhítette a köhögését.

Van olyan vásárlónk, akinek a tüdőproblémájánál segített, semmi más nem volt, ami segített volna.

Mindenkinek sok szeretettel javaslom télire, legyen készleten, hűtőben felbontva is eláll két évig.

Rácz Lászlóné értékesítési igazgató

Ez a honlap sütiket használ. A honlap további használatával hozzájárulsz a sütik használatához.
Ok