Logo

JUST – WELLNESS AZ OTTHONODBAN

just wellness csomagok

Wellness az egész világ… Ma már mindenki számára „elérhető luxus” a valódi, természetes és igényes testápolás, amely a wellness alapját is jelenti. Ehhez a Justtól minden segítséget megkapunk. Női és Férfi Wellness csomagjainkban megtalálhatók az ehhez szükséges alapok. A hozzájuk fűződő ismereteket pedig a mi „Just szakértőink”, az Egészségügyi Team tagjai adják meg számotokra.

„Mondjátok őszintén! Ki nem álmodott gyermekkorában gyönyörű koronáról? Sokszor találkoztunk vele filmekben, mesekönyvekben, sőt még a farsangon és a gyermekünnepeken is jelen volt. Pedig minden gyerek saját koronával rendelkezik. Természetesen a hajkoronáról beszélek. De jó lenne ezt minél tovább megőrizni és ragyogóvá tenni!

A hajmosás nemcsak alapos tisztítást, de optimális ápolást is jelent. A korszerű sampon biztosítja a gyengéd, különösen kímélő tisztítást a haj és a fejbőr számára, ápoló tulajdonságokkal:

• optimális nedvességellátás,
• megőrzi a haj selymességét és elaszticitását,
• az anti-frizz-hatás megszelídíti a göndör- és rakoncátlan hajat,
• kisimítja a haj felszíni struktúráját, védelmet biztosít a hajszálak törése ellen,
• véd a külső stresszfaktoroktól,
• jobb fésülhetőség nedvesen és szárazon egyaránt,
• a repülő haj effektus minimalizálása,
• megnövelt színhatás és csillogás.
Készítményeink természetes hatóanyagokban gazdagok, illatukat pedig nem a parfüm biztosítja (hiszen a hajbőrnek nincs szüksége parfümre!), hanem harmonikus illóolaj keverékek. Ezek az illóolajok segítik a fejbőrt a természetes egyensúly fenntartásában. Felhabosításkor felszabadul az illat ellazító és harmonizáló hatása.

SAMPON A PUHA, SIMA NEHEZEN KEZELHETŐ HAJHOZ: fekete zabot és vaníliát tartalmaz.

just sampon puha sima hajraAz alábbi hajtípusok és szükségleteik:
• a normáltól a rakoncátlan hajig,
• napi hajmosás,
• nyugtalan hajstruktúra,
• haj, amely magasabb páratartalom esetén göndörödik,
• védelem a folyadékveszteség ellen,
• igény a puhaság és csillogás iránt, anélkül, hogy sérülne a haj,
• nehezen fésülhető, különösen nedves állapotban,
• a repülő haj problémája.

 

A benne lévő erőteljes hatóanyagok a növényi magvak. Hatóanyag kompozíciójának (fekete zab, lecithin) köszönhetően:
• biztosítja a nedvességet,
• véd a kiszáradás ellen,
• véd a külső stresszfaktorokkal szemben, amelyek hozzájárulnak a hajszálak felszíni struktúrájának sérüléséhez (pl. forró hajszárító, hajvasaló, szőkítők, klór, sók, stb.),
• kisimítja a hajszálak felszíni rétegét, így csillogóbb és színesebb lesz.

Ez a sampon gazdag növényi cukrokban és keményítőben. Emiatt:
• csökkenti a „repülő haj” esélyét,
• látható és bizonyítható nyugtató hatás a göndör haj számára, miközben csillogást is kölcsönöz,
• csökkenti a haj természetes hajlamát, hogy magasabb páratartalom esetén göndörödjön,
• elősegíti a természetes, ápolt haj érzetét.

Frissítő gyümölcsös illattal rendelkezik a benne lévő 14 illóolaj harmonikus illatkeverékének köszönhetően!

A SAMPON KORPÁS HAJRA sarkantyúvirágot és hársfavirágot tartalmaz. Még just sampon korpas hajragyengédebben tisztítja a hajat és a fejbőrt, fenntartja a bőr természetes védelmét.
Az alábbi hajtípusok és szükségleteik:
• korpás haj,
• hajmosás naponta,
• irritált fejbőr,
• szeretné megelőzni stresszes időkben a stressztől függő korpaképződést,
• zsíros a haj, amely gyakran hajlamos a korpásodásra.

A benne lévő hársfavirágrügy – kivonat, fűzfakéreg-kivonat, borsmenta-kivonat, sarkantyúvirág mag-kivonat a korpásodás elleni hatást és a fejbőr megnyugtatását eredményezik.

A korpa elleni hatóanyag-kombináció:
• kíméletesen és tartósan távolítja el a korpát,
• késlelteti a korpa újraképződését,
• enyhíti a kínzó viszketést,
• csökkenti az újrazsírosodást,
• gátolja a korpa szempontjából lényeges gombák és baktériumok növekedését.

Emellett:
• intenzív tisztító hatás anélkül, hogy szárítana,
• megőrzi a bőr természetes védelmét, megvéd a „hajszagtól”,
• kontrollálja a mikroorganizmusokat,
• csökkenti a bőrirritációt.

Frissítő mentaillattal rendelkezik a benne lévő 9 illóolaj harmonikus keverékének köszönhetően.”

Dr. Dacko Natalja

CSAK SEMMI STRESSZ!
just antistressz aromaolajAz aromaolajok a limbikus, ősi agykérgen keresztül visznek harmóniát a lelkünkbe. Oda, amit úgy hívunk, hogy ösztönös reakciók, történésekre adott érzelmi, testi válaszok. 

Jó lenne, ha nem kapnám fel olyan hamar a vizet?
…ha türelmesebb lennék?
…ha a megoldásra tudnék koncentrálni?
…ha érezném magamban a kreativitást és tódulnának a gondolataim?
…ha tetterősnek érezném magam?
…ha nem görcsölne a hasam?
…ha nem kínoznának a hőhullámok?
Ha ezek közül semmi nem érdekel, akkor nem neked szól ez a cikk! Ha igen, akkor elárulom, van megoldás! Az Antistressz aromaterápia!

Összetevők:
Borsmenta: gyomorerősítő, fájdalomcsillapító, epehajtó hatású, csökkenti a felfúvódást, szabályos menzeszt segíti elő. Orr-, melléküreg gyulladás, fejfájás, fogfájás, hörghurut kezelése.
Levendula: fertőtlenítő, görcsoldó, VÉRNYOMÁSCSÖKKENTŐ, migrén, bélférgesség, álmatlanság, szédülés esetén ajánlott. Szíverősítő, húgyhajtó, izzasztó, elűzi a búskomorságot.
Cédrus: nyugtató, erősítő, gyulladásgátló, köptető hatású. (A szú nem bántja a cédrusfát!)
Eukaliptusz: csíraölő, lázcsillapító, köptető, vércukorszint csökkentő.
Rozmaring: szív, veseműködés serkentő, emlékezet javító, vércukorszint csökkentő, izzasztó, húgyhajtó, zsíros bőr kezelésére, alacsony vérnyomás esetén segít, epehajtó.
Citronella: gombaölő, baktériumellenes, homloküreg gyulladás, levertség esetén segít.
Bazsalikom: szamárköhögés, görcsök, mellékvesekéregből szteroidot szabadít fel, kimerültség, stressz esetén mozgósítja a rejtett erőtartalékokat.
Erdei fenyő: köptető, reumaellenes, megfázás, köhögés, hörghurut, asztma, tüdőgyulladás kiegészítő kezeléséhez, betegség után is élénkítő hatású.
Édeskömény: tejképző, nyálkaoldó, köszvény, tüdőbetegség.
Boróka: vértisztító, jó alvást elősegítő, vízhajtó hatású, aranyér, reuma, vesekő betegség.
Geranium: sebgyógyulást elősegítő, erős fájdalomcsillapító hatású, száraz, fonnyadt bőr táplálására, bőrélősködőknél bedörzsölésre is jó (kutya, macska esetén is!), bélféreg is utálja.
Kamilla: álmatlanság, az anyaméh megbetegedésekor, vérszegénység, máj-, lépduzzanat (kékes szín).
Rózsa: nyugtató, depressziót oldó hatású, epehajtó, fogínygyulladáskor öblögetéshez, nemi vágyat növelő…, ideges eredetű szívpanaszok esetén.
Komló: emésztési zavarok, gennyező, nehezen gyógyuló sebek esetén borogatáshoz, búfelejtésre hangol, enyhén kábító hatású.
Citromfű: vérszegénység, időjárás változásra való érzékenység, allergia, asztma, máj-, epebántalmak, álmatlanság, ideges szívpanaszok.

Azért nem betűrendben írtam az összetevőket (hanem ahogy a dobozon szerepelnek), mert ez adja meg a koncentrációját a termékben. Borsmentából van a legtöbb és citromfű olajból a legkevesebb, ez így van jól! Az összetevők szinergista módon, egymás hatását növelik. Ez az, amikor kétszer kettő nem négy, hanem öt, vagy hat.

Hogyan érdemes használni? Töményen 1-1 cseppet bőrre kenni, borogatni vele, fürdővízben 5-10 csepp mennyei, aromalámpában alkalmazva is tökéletes.

„Nincs hatalmasabb erő, mint a tudás. A tudással felfegyverzett ember legyőzhetetlen!” Maxim Gorkij

Dr. Harsányi Edit
orvos-marketing igazgató

A NYÁR ILLATA TÉLEN IS!
just malyva deo roll onA Mályva deo-roll nem okoz irritációt, tökéletesen és tartósan frissíti a bőrt. A savas pH-értéke megakadályozza a patogén baktériumok szaporodását, így hatása 15-20 óráig is tart. Nyáron a meleg, télen a túlöltözöttség, az erős fűtés miatt fokozottan jelentkezik az izzadás. Ez fontos, hiszen a szervezet hűtését biztosítja, melyet nem szabad megakadályozni. Erre a Mályva deo az ideális választás, hiszen magát a folyamatot nem gátolja, azonban a kellemetlen szagokat a gyógynövények illóolaja teljesen elfedi.

Dr. Dacko Natalja

TÉLEN IS FRISSÍT!
just havasi gyopar deo roll onA Just szokásához híven tökéletesen megfelel a vele szemben támasztott és általunk elvárt fokozott igényeknek, tehát uraim harcra fel, ezzel a termékkel mindig, mindenhol tökéletesen ápoltak lehetünk! A Havasi gyopár deo-roll a kifejezetten kellemes, jellegzetes, egyedi illattal bír. Természetes anyagainak, összetevőinek köszönhetően közömbösíti a kellemetlen szagokat, miközben nem gátolja az izzadást. Érzékeny bőrűek is használhatják, enyhe gyulladásgátló hatása is van, nem csak ápolja a bőrt, hanem védi is azt a környezeti ártalmak ellen.

Életfa Program szerk.

EGY ÉRZÉKI ILLAT…
just vadrozsas habtusfurdoA Just Vadrózsás habtusfürdő kényeztet és harmonizál, egyszerre frissíti a testet és a lelket. Ajándékozd meg magad a hétköznapokon is a tökéletes és gyengéd tisztítás valamint a kényeztetés kettősével! Hatóanyagai gyengéden ápolják, tisztítják, és selymesen puhává varázsolják a bőrt.

A vadrózsát a kozmetikai ipar régóta használja, a termékek hatékonyságát növelendő, hiszen már évszázadokkal ezelőtt alkalmazták antiszeptikus, tonizáló, frissítő, erős gyulladásgátló hatása miatt. Valódi elixír a bőrnek, regenerál, segít megelőzni a bőr korai öregedését, csökkenti a ráncok, striák kialakulását.

Életfa Program szerk.

A FÉRFI AKI TUDJA MIT AKAR…
A hidegben jobban érezhető az igazi parfüm illata is. Néhány évvel ezelőtt a Justtól csodálatos ajándékot kaptunk. Ez a Just for Men Eau De Toilette, amit mi parfümnek szoktunk nevezni. Izgalmas és mégis megnyugtató illatkompozícióval rendelkezik, valamint ízlésesen és egyszerűen van tálalva (kényelmes, ésszerű csomagolás). Akár a mindennapokon, akár az ünnepeken meghozza a tökéletes hangulatot.

Sokszor az úgynevezett „parfümkoncepciót” fontosabbnak tartják, mint magát az illatot. Ennek a parfümkoncepciónak meg kell felelnie a modern világ elvárásainak. Pillanatnyilag igény van energikus, megbízható, céltudatos, de mégis melegszívű férfiakra. Akik természetesen emellett romantikusak, igényesek és vonzóak. Egy ilyen férfinak kiválóan megfelel a Just for Men Eau De Toilette (vagy egyszerűsítve férfi parfüm). Ez egy univerzális illatkreáció, ami minden bőrtípushoz (világosabb és sötétebb bőr), hajszínhez, temperamentumhoz, öltözködési stílushoz (sportos öltözék, elegáns ruházat), különböző évszakokhoz (kivéve kánikulát), főleg a hideg időkhöz, minden korhoz (akár tinédzser, akár érett vagy idősebb férfi) illik. Fontos megjegyezni, hogy ez az illat egyáltalán nem erős és tolakodó, így nem lehet „túladagolni”, és emellett még tartós, emiatt nem kell gyakran használni. Egy biztos, hogy felejthetetlen emléket hagy maga után!

Dr. Dacko Natalja

 

JNS HUngária Kft. © Életfa Program | Just és Nahrin. Minden jog fenntartva.