Menu

just logo uj     nahrinlogo   infoblokk kedv final felso ESZA                                                          

A+ A A-

A PÉNZÜGY BELÜGY?

euroooo

HAVI ÁRLISTÁNKRÓL

Mint tudjuk, biztos gazdasági alapok nélkül nincs biztos vállalkozás, nincs megvalósítható program, a rendszer összeomlik. Biztos jövőt kizárólag stabil alapokra lehet építeni!

Magyarország pénzügyi politikája kedvezőtlen az importőrök számára. Márpedig mi svájci prémium kategóriás termékeket képviselünk kizárólagos joggal olyan területen, ahol nem tudunk hasonló minőségű helyi termékekkel segíteni a magyar lakosság egészségtudatos életvitelében.

A magyar forint nagyon rosszul teljesít a vezető devizákkal szemben. A forint értékvesztése jelenleg kiszámíthatatlanul gyorsul. Mi természetesen nem vagyunk kompetensek az országos pénzügyi politika irányításában, ezért ez a tényező nálunk a „veszély” kategóriába tartozik.

Mit tud tenni ilyen esetben egy vállalkozás a gazdasági stabilitása megőrzése szempontjából? Most ismertetek néhány megoldást.

Első út: Felszámolja a jelenlegi tevékenységét, másik üzletágban vállalkozik.

Második út: Rendkívüli mértékben lecsökkenti az árukészletét, csökkenti a marketing költségeit, a támogatását, az akcióit, nem hoz be új termékeket, nem fejleszt.

Harmadik út: Az árait az exportőr pénznemében adja meg, és a napi árfolyammal számol. (Pl. svájci frankban)

Negyedik út: Időszakos árlistát alkalmaz, annak megfelelően, amennyi a bekerülési költsége volt. (Pl. havi árlista)

Én a negyedik utat választom. Úgy ítélem meg, ez a legkedvezőbb megoldás a problémára.

Én egyedül nem tudom tovább finanszírozni a hivatalos deviza-politikánk számunkra káros hatását.

Pár hónap alatt a magyar forint árfolyama több, mint 10%-ot romlott a svájci frankhoz képest. A régiónkban a legtöbbet. Mi nem tudtuk ezt érvényesíteni.

2020. március 1-től havi árlistát bocsátunk ki a stabil működésünk, minőségi szolgáltatásunk, folyamatos fejlődésünk biztosítása céljából.

Ennek alapját a magyar forint árfolyamának a svájci frank árfolyamához viszonyított értéke határozza meg. Ez azt jelenti, hogy az országos árfolyam-politikától függően havi szinten növekedhetnek, vagy éppen csökkenhetnek a termékeink árai.

A fő cél, hogy a küldetésünket minden külső veszély ellenére is magas színvonalon képviseljük, egyre jobb életminőséget nyújtsunk a termékkínálatunkkal is nektek, magyaroknak.

Szeretettel:
Schmidt Ferenc

Ez a honlap sütiket használ. A honlap további használatával hozzájárulsz a sütik használatához.
Ok