Menu

just logo uj     nahrinlogo   aphrodite hotelinfoblokk kedv final felso ESZA

A+ A A-

Nahrin isotea, a maratoni támogató

Nahrin, isotea, maraton, támogatóFőiskolás korom óta foglalkozom a futással. Eleinte 6-8 km-t futottam heti 3-4 alkalommal. Aztán ezek a futások elmaradtak, mert nem volt rá időm. 10 éve kezdtem újból a rendszeres testmozgást. 2003-ban futottam le először a 42 km-es távot, a maratont. Azóta minden évben 1-2 maratoni versenyt és több félmaratont teljesítek.

A versenyeken ismertem meg a különböző sportitalokat. Ezekhez a versenyeken a frissítő állomásokon lehetett hozzájutni. Kezdetekben még nem nagyon voltak kaphatók ilyen készítmények kereskedelmi forgalomban. Igazából csak a versenyek alkalmával fogyasztottam ezekből. Amikor már a nagyáruházakban is lehetett vásárolni több száz forintba került fél liter sportital. Néhányszor vásároltam ezekből, de az ára miatt maradtam a hagyományos italoknál.

A múlt év októberében hallotta Dihenné Marika ismerősöm, hogy futással foglalkozom. Ő ajánlotta, hogy próbáljam ki a Nahrin ISOTEÁJÁT. A verseny előtt 1 héttel kaptam meg a terméket. Így sok időm nem maradt tesztelni, egyből a maratonon próbáltam ki. A mellékelt utasítás szerint a verseny előtt 1 órával megittam bő fél litert, közvetlen előtte még két decit.

Szlovénia fővárosában, Ljubljanában ez volt a 14. maratonom. Szóval nem számítok kezdőnek ebben a műfajban. A verseny közben már nem volt lehetőségem az ISO teából fogyasztani. Nagyon könnyen ment a futás végig a verseny folyamán. Meglepődtem a végén, mert a legjobb 3 óra 52 perces időeredményemet ezen a versenyen értem el. A beérkezés után én mindig nagyon fáradt szoktam lenni. Le kell ülnöm és fél órát pihenni kell, hogy magamhoz térjek. Most nem éreztem fáradságot, átöltözés után már sétálhattunk az autóhoz és indulás haza. Sajnálattal figyeltem a bicegve, kimerülten botorkáló futótársaimat.

Összegezve: nekem nagyon jó tapasztalataim vannak a teával kapcsolatban.

A futás közben végig energikusnak éreztem magam, a végen maradt erőm és nem volt semmi izomfájdalmam. A beérkezés után még ittam a teából és két nap múlva el is felejtettem a 42 km megerőltetéseit. Azért nagyon fontos a megfelelő felkészülés is egy ilyen versenyre.

Most 2012 januárjában a Római Marathonra készülök és iszom a teát. Ez egy nehezebb pálya, de bízom benne, hogy az ISIO TEA segít és egy még jobb eredményt érek el így 48 évesen!

Szeretettel: Szabó Tibor

Ez a honlap sütiket használ. A honlap további használatával hozzájárulsz a sütik használatához.
Ok