Menu

just logo uj     nahrinlogo   infoblokk kedv final felso ESZA                                                          

A+ A A-

EL CAMINO JUSTTAL ÉS NAHRINNAL

ecjenMiért döntöttem úgy, hogy elindulok? Mert a barátnőm eladta az ötletet nekem. Mert hívást éreztem és persze, mert tudtam dönteni.

Három hét a világ dolgaitól távol, 8 kilós hátizsák, amiből 1,3kg a zsák és 1,5kg a Just-Nahrin termékek! Fehérnemű és póló három napra. Két nadrág, két polár, esőkabát, hálózsák és túra szandi! Minden nagyon könnyű, hiszen a grammok is számítanak! Pakolás, mérés, pakolás, mérés.

A fizikai felkészülés után jött a lelki. Pontosan meghatározni a célomat, amiért csinálom. (Volt bőven!) De mi az az egy? Megtaláltam!

Mondhatom sok-sok csodás segítséget kaptam utam során. Elindulásunkkor részekre osztottuk az utat és meghatároztuk, milyen lepésekben tesszük meg azt. Persze a jelentkező lehetőségeknek megfelelően folyamatosan módosítottunk, de a cél maradt.

Az első napon beszorult a hátizsákom az emberek közé. A barátnőm odakiáltott „Aki sok mindent cipel, az beakad!” Ez volt az első tanítás. Ezen az úton mindenben és mindenkiben az Isteni segítő sugallat megjelenését láttuk, messze az emberektől és az általuk képviselt zűrzavartól. Maximális hittel fordultunk Isten, Univerzum, Angyalok (ki miben hisz) felé, és minden kétes helyzetben kértük a segítséget. Meg is kaptuk azt! Csodákat éltünk meg, ezért Hála és Köszönet! Szeretném ezt hazavinni! Megcsináltuk egészségben, boldogan, békében és örömmel telve!

Minden napunknak vezérfonala volt a testünk karbantartása. Reggel a Csipkebogyó, Halolaj, Q10, Magnézium, MSA kapszula, Nahrofit kávé. Útközben a fényvédő arckrém, időnként a Kakukkfű krém. A Boróka krém, 31 illóolaj az ízületeinkre, Teafa krém és az olaj a csípésre, fogmosáshoz, valamint az enyhe kis megfázásunkhoz bizony nélkülözhetetlen lett.

Az esti kapszula adagunk után, a fáradt lábainkat Lábkrémmel masszíroztuk be. Egész nap a természet gyötörte az arcbőrünket, ezért a San’Activ krém egy áldást jelentett! Újabb megerősítés: csoda van a kezünkben!

Tanulság az utamból...

Sokszor hangoztatjuk magyarságunk nagyságát, miközben szörnyen buta dolgokat művelünk egymással. Itt most olyan önzetlen egymásra figyelést, segítőkészséget tapasztaltam meg, amiből tisztán kitűnik, ne „csak” büszke Magyarok legyünk, hanem hittel telt, szerető EMBEREK!

Dr. Molnár Ildikó
2017.10.04.
Santiago de Compostela

ecjen 1

Ez a honlap sütiket használ. A honlap további használatával hozzájárulsz a sütik használatához.
Ok