Menu

just logo uj     nahrinlogo   infoblokk kedv final felso ESZA                                                          

A+ A A-

VIGYÁZZ, KÉSZ, NAHRIN! EZ AZ EGÉSZSÉG RECEPTJE!

hirlev 4

92. ONLINE ÉLETFA KONFERENCIA
VIGYÁZZ, KÉSZ, NAHRIN! EZ AZ EGÉSZSÉG RECEPTJE!

Április, a legszínesebb hónap. Gyere és tölts velünk egy igazán tavaszi, színes szombatot! Remek előadások várnak az Életfa Program kiválóságaitól, fókuszban az egészség és a harmónia! Tanulj, töltődj, csatlakozz hozzánk!

KEDVES VENDÉGÜNK!
Ugye egyetértesz: az egész életünk, már amennyiben minőségiként akarjuk megélni, nem nélkülözheti a tudatosságot! Az április 17-i Nahrin Életfa Konferenciánk programja is ennek a gondolatnak a jegyében áll majd össze: egészségtudatos táplálkozással a minőségi életért.
Nem tudok nem elfogult lenni....
Az én Életfa Programos életem a Nahrin termékek életmentésével indult. Nem túlzok, valóban így volt. Drága édesanyám az életmentő műtéte után 17 évet kapott még, minőségben, finomságban, biztonságban a termékeink jóvoltából. A szerelem azóta nem csak, hogy tart, de a kezdeti csupán csak termékhasználatot felváltotta nálam a vezetővé válás lélekemelő folyamata.
Többen voltunk már úgy, hogy csak egy utolsó impulzus, egy infó, egy megérintés hiányzott ahhoz, hogy csodák születhessenek...Gyere közénk! Hagyd, hogy megérinthessünk, hogy megmutathassuk, minden, amit nálunk találsz - termék, üzlet -, az minőségi a javából! És tudod mit? Legyünk a Te tudatos döntésed!
Várom nagyon, hogy kedves vendégeinkkel együtt a konferencia háziasszonyaként köszönthesselek!

Sok szeretettel:
Szilágyi Ildikó
vezető tanácsadó

HARMÓNIÁBAN ÖNMAGUNKKAL
„Ahol nem keresik a kiváltó okot, ott nincs valódi gyógyulás!” Ami viszont van: véget nem érő vizsgálatok, kezelések. Az eredmény: gyógyszer, egyre több gyógyszer! Ha ez sem elég: a gyógyszerek mellékhatását csillapító újabb gyógyszer! Végül az orvos ezt mondja: sajnálom, ez a korral jár! Ha pedig még fiatal vagy: meg kell tanulni együtt élni vele! A betegséget nem legyőzni kell, nem harcolni ellene, hanem MEGÉRTENI azt, hogy MIÉRT alakult ki, és elfogadni! Abban a pillanatban, amikor megérted, hogy honnan jött a tünet, mi alakította ki benned, akkor azt is tudni fogod, hogy mit kell tenned ahhoz, hogy a valódi okot megszüntesd. Ennek következtében a természetes gyógyulási folyamat azonnal beindul. Csak így juthatsz el a teljes gyógyuláshoz!”
Azt gondolom az egészségőrzés igazi kulcsa a harmónia. Egyensúly mindenben, amit teszünk. Harmóniában lenni magammal, a környezetemmel, a családommal, a körülöttem élőkkel. Egyensúly a munkában, a magánéletben. Harmónia kívül és belül egyaránt.
Nem is olyan könnyű ezt megvalósítani…
De van, ami segíthet. A szombati előadásomban a női utat végigjárva nézzük végig, mi segíthet nekünk harmóniába kerülni és egyre egészségesebben élni.

Várlak szeretettel!
Starkné Szabó Eszter
vezető dietetikus

MINDIG SZEM ELŐTT – A SZÍNÉSZEK TITKOS ÉLETE
Az elmúlt időszak olyan kihívásokat hozott az életünkbe, a mindennapjainkba, amelyeket korábban csak filmeken vagy épp a színpadon láthattunk. Kevesen számítottak erre.
Ki gondolta, hogy a gondosan megtervezett nyaralás, a kirándulások, a kiadós tavaszi séták helyett új alternatívákat kell keresni? Hogy egyszerre kell megfelelni a „home office”-ban, és segíteni a gyerekeket az otthoni tanulásban? Vagy hogy egy szimpla bevásárlás komoly logisztikai/tervezési kihívássá válik? Egyszerre könnyebb lett a jelenben élni mivel a jövőnkkel kapcsolatban csak találgathattunk. Az online lehetőségek egész tárháza zúdult ránk. Mégis minden nap nehéz, mert a négy fal közötti bizonytalanságban, vagy épp a járványcsúcsban a munkahely felé ingázva nem egyszerű a helyzetünk.
Hogyan élték meg a nehéz hónapokat azok, akiknek lételeme a közönség? Nos, Életfa Színészeink, Verebes Linda és Pindroch Csaba a szokásos, jókedvvel és persze sodró lendülettel számolna majd be személyes élményeikről és természetesen nem maradnak el a jótanácsok sem!

VIGYÁZZ, KÉSZ: NAHRIN AJÁNDÉKESŐ!
Amennyiben regisztrálsz rendezvényünkre, a programokon részt is veszel és még rendelést is adsz le, ajándékként kipróbálhatod premier termékünket, a megújult Ínyenc fűszerkeveréket! Ajándékunkat, egy 65g Ínyenc fűszert a rendeléseddel együtt postázzuk.

Ha további információt szeretnél, ne hagyd olvasatlanul heverni hírleveleinket! Aktuális híreinket honlapunkon: www.eletfaprogram.hu, Facebook és Instagram oldalainkon is elérheted!

A rendezvény időpontja: 2021. április 17. szombat, 10.00-14.00.
Jelentkezésedet ide kattintva már le is adhatod: https://bit.ly/3mpAAM7
Az online konferencia előadásainak megtekintése díjtalan, csupán egy egyszerű regisztrációra van szükség, és le is foglaltad a helyed rendezvényünkön!

Ez a honlap sütiket használ. A honlap további használatával hozzájárulsz a sütik használatához.
Ok