Menu

just logo uj     nahrinlogo   aphrodite hotelinfoblokk kedv final felso ESZA

A+ A A-

AZ ÉRTÉKTEREMTŐ „HÁRMAS”

2020 09 15

AZ ÉRTÉKTEREMTŐ „HÁRMAS”: A 90-ÉVES JUST, A 23-ÉVES JUST-MAGYAR KÉPVISELET ÉS A 20-ÉVES ÉLETFA PROGRAM!

Kedves Életfás!

SCHFA Just 90 éve hódít a prémium kategóriás kozmetikumok, testápoló és háztartási szerek világában. A 90 évet töretlen fejlődés, újabb és újabb termékcsaládok kifejlesztése és gyártása, egy emberközpontú, tiszta, etikus üzleti filozófia következetes képviselete jellemzi.
Nézz fel a csillagos égre! Érezd magad nagynak, hiszen minden csillagban megtalálhatod a lelkedet, önmagadat! Nem vagy kicsi, a látvány, az élvezet a tiéd. Neked zöldell a növény, neked nyílik a virág, téged melegít a napsugár, a te szomjadat oltja a víz. Ugye milyen gazdag vagy? Nyisd ki a szemed, hallgasd a madarak énekét, érezd a természet illatát!
A te örömöd minden percben körülölel téged. Vedd észre!
Hogy most más a világ? Gyorsabb, veszélyesebb, online módon beszélgetünk egymással? Azt üzenem neked, ne azzal foglalkozz, hogy jobb lenne az életed más körülmények között!
Találd meg az igazi, örök értéket, ami széppé teszi az életedet, minden körülmények között! Erre születtél!

Szeretettel:
Schmidt Ferenc

EGYÜTT-EGYMÁSÉRT-EGY MÁSÉRT!

Legtöbbünk számára nehéz egy lapon említeni-összehasonlítani a sportot és a művészetet, hiszen első látásra két homlokegyenest eltérő dologról van szó. Pedig messze nincs ez így! Számtalan ponton hasonlítanak egymásra és az évtizedek során kiderült, a két terület nem csupán a fizikai megpróbáltatások terén rokonítható! Tűnjön bármilyen távolinak is a „rokonság”, mindkettőhöz ugyanazon alapkészségek szükségesek: pl. kreativitás, kísérletezés, rendszeresség, fizikai és szellemi felkészülés. A sikerorientáltságról nem is beszélve.
Így azért már egészen más ugye? Ha hozzátesszük azt is, hogy a művészet és a sport nem csak közösség-közönség teremtő és formáló erővel bír, hanem rendkívüli hatást gyakorolnak a mentális és fizikális egészségünkre egyaránt… Nos tulajdonképpen „rokonszakmaként” is kezelhetjük őket!

Az Életfa sportolók között igazán megnyerő személyiségeket találunk. Azonban keveseknek adatik meg, hogy a sportkarrier mellett a magánéletükben is annak hódoljanak, amit imádnak.

„MEGLÁTJA MESTER, MENNI FOG!”

mb3Nos, Mester Bálint pontosan ezt teszi minden nap, hiszen pedagógusként nem csak a kötelező tananyaggal tömi a tanulók fejét, hanem igyekszik átadni minden tapasztalatát, amit a pályákon és a felkészülés során szerzett.
Most első kézből szerezhetünk tudomást a „Mesterfogásokról”, hiszen megpróbáljuk majd élőben kapcsolni őt egy verseny közben, illetve videóinterjúban is tiszteletét teszi körünkben.
Nem biztos, hogy fény derül minden titkára, de a szórakozás garantált!

A SZÍNHÁZ MAGA AZ ÉLET

lcsVerebes Linda és Pindroch Csaba, két nagyszerű színész és két nagyszerű EMBER! Sikeresek, boldog párt alkotnak, odaadó szülők és nagyszerű barátok. Ők azok, akikkel beszélgetve rájövünk, ugyan a színház maga az élet, de az élet nem színház.
Rendszeres vendégei rendezvényeinknek, természetesen most sem maradnak ki a programunkból! Ezúttal online színpadunk deszkáira lépnek majd így beszélgetünk velük nyárról, munkáról és pihenésről, a Justról, családról és egészségről.

Ne csinálj programot szombatra, gyere és Zoomolj ránk!

A rendezvény időpontja: 2020. szeptember 19. szombat, 10.00-14.00
A konferencia megtekintése díjtalan!
Regisztrálj erre a linkre kattintva:
 https://eletfaprogram.hu/index.php/mediaanyagok/rendezvenyek/3111-dupla-jubileum-20-eves-az-eletfa-program-90-eves-a-just

Tarts velünk, maradj online, vigyázz magadra és a családra! Hamarosan bővebb információkkal jelentkezünk!
Figyeld honlapunkat: www.eletfaprogram.hu, Facebook és Instagram oldalunkat!
Hamarosan újabb információkkal jelentkezünk a www.eletfaprogram.hu weboldalunkon!

 

Ez a honlap sütiket használ. A honlap további használatával hozzájárulsz a sütik használatához.
Ok