Menu

just logo uj     nahrinlogo   infoblokk kedv final felso ESZA                                                          

A+ A A-

A NAHRIN KARÁCSONY A MINŐSÉGI ÉLET ÍGÉRETE!

konf sok

Kedves Vendégünk!

Feri 01 kicsi

Különleges élményben lesz részed szombaton, a 2019-es év záró konferenciáján. Gratulálok a jó döntésedhez, rendkívül pozitív szemléletű csapatban töltöd el ezt a napot! Ez a rendezvény az igényesen gondolkodó, egészségtudatos életre törekvő emberek mosolygós találkozója.

  • Megtudod tőlem, milyen értékekkel lettünk gazdagabbak ebben az évben.
  • Elárulom neked a közeljövőben rád váró motivációkat, betekintést kapsz az Életfa Program terveibe.
  • Elmondom neked, hogyan ajándékozok Karácsony alkalmával.
  • Megérzed a Nahrin iránti elkötelezettségemet és szeretetemet.

Örülök, hogy személyesen is találkozunk az Életfa Program, a Nahrin, a 10 éves Gyerek Klub és a közelgő Karácsony ünnepén!

Szeretettel:
Schmidt Ferenc

EGÉSZSÉGÜGYI MÉRÉS ÉS TANÁCSADÁS
Ugye számodra is fontos az egészség? Szervezetünk, testünk legkisebb jelzése is fontos. Hogy megelőzzük a betegségek kialakulását, nagy hangsúlyt kell fektetni a prevencióra. Ilyen preventív lehetőség az egészségügyi mérés is.

Eletfa Nahrin Egeszsegszures roll up 100200cm 2019 10 01 terv4

A szombati rendezvény szünetében lehetőséged lesz

  • Vércukor mérésre
  • Koleszterinszint mérés
  • Húgysav szint mérés
  • BMI index mérése
  • Zsigeri zsírok mérése
  • EKG mérés (tájékoztató jelleggel)
  • Érelmeszesedés és véroxigén szint mérése

Aki a segítségedre lesz a fentiek megismerésében nem más, mint Varga Gyula hálózati vezető és Draskócziné Csák Szilvia, Logisztikai Központunk vezetője.

Mivel elég kevés idő áll a rendelkezésünkre a szünetekben, így a mérésekhez előzetes regisztráció szükséges. Ehhez nem kell mást tenned, mint az alábbi linkre kattintva emailben jelezni nekünk részvételi szándékodat: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Az első 15 jelentkezőnek lesz lehetősége részt venni a szűréseken. Ők kapnak egy visszaigazoló emailt, amit kinyomtatva kell majd elhozni a helyszínre.

EREDMÉNYT HIRDETÜNK A GYEREK KLUBBAN!
Ebben az évben szerveztünk először több fordulós, több helyszínes versenyt a gyerekcsapatok részére. A csapattagok minden alkalommal izgatottan készültek, versenyeztek, sokszor nem csak egymással, hanem az idővel is. A sportos, mozgásos versenyszámok mellett néha kellett a fejüket is használniuk, hiszen elméleti kérdéseket, feladatsorokat is meg kellett oldaniuk. De mindezt vidáman, aktívan, viccesen, s nem mellékesen lelkesen tették.

Gyerek

Ennek a sorozatnak a végére teszünk pontot november 16-án, az Életfa Konferencián. A verseny utolsó, döntő fordulója következik, ahol eldől majd, hogy kik lesznek azok, akik a különleges fődíjat, az 1.200 000,-Ft nyereményt tudhatják magukénak 2020-ban!
A nyertes csapat birtokolhatja 1 évig a „Vándorkupát”, amit idén indítunk útjára, s a következő években bárki, bármelyik csapat haza viheti majd 365 napra! Természetesen azok a csapatok sem mennek haza üres kézzel, akiknek most nem sikerült az első helyet megszerezniük, hiszen Ők is aktívan küzdöttek minden alkalommal.
Nyitva lesz a kreatív kuckónk Ildikóval. Már karácsonyra készíthetünk apró ajándékokat, amit haza is vihetnek a készítők.
Már lehet jelentkezni a jövő nyári táborokba, akár itt a helyszínen is!
Ha eljössz, Veled közösen ünnepelve zárjuk ezt a mozgalmas évet, az elmúlt 10 évet, itt a Gyerek Klubban!
Kérd meg szüleidet, hogy jelentkezzetek, gyertek!
Mi várunk Rád!
Gyermek Team

MEGRENDELÉSFELVÉTEL 20%-OS KEDVEZMÉNNYEL A HELYSZÍNEN!

20

A konferencián személyesen megjelenő vásárlóink a helyszínen rendelést adhatnak le írásban, egy speciálisan erre a rendezvényre készített „Vásárlói lapon”, az alábbi feltételek mellett:

  • 20% kedvezmény a Nahrin termékekre a törzsvásárlói árból (igen, akkor is, ha valaki még csupán tag)
  • Nahrin termékenként maximum 3db rendelhető
  • A vásárlások után a pontérték 100%-át adjuk

A kedvezmény a termékcsomagokra, a hónap termékeire és az aktuális akciós termékekre nem vonatkoznak! A „Vásárlói lapot” a regisztrációnál kapod majd meg, leadni pedig az ebédszünetben a kiadványos pultnál tudod majd. A rendeléseket a Logisztikai Központunk dolgozza fel, és postán vagy futárszolgálattal küldik részedre. A bruttó 40.000,-Ft feletti megrendelésekre nem számítunk fel csomagolási és szállítási költséget.

Következő hírlevelünkben újabb információkkal jelentkezünk! Figyeljétek a www.eletfaprogram.hu  weboldalunkat, Instagram és Facebook oldalunkat!

A rendezvény időpontja: 2019. november 16. szombat, 10.00-16.00
Helyszín: CEU Konferencia Központ, 1106 Budapest, Kerepesi út 87.
Belépődíj: 2 000.-Ft elővételben (nov. 11-ig), ezt követően és a helyszínen 3 000.-Ft.

Jelentkezz most! Online jelentkezés: https://bit.ly/2rhTwUJ

 

Ez a honlap sütiket használ. A honlap további használatával hozzájárulsz a sütik használatához.
Ok