Menu

just logo uj     nahrinlogo   infoblokk kedv final felso ESZA                                                          

A+ A A-

Nahrin Ízvarázs Nap Móron

ivm 2

Immáron felocsúdva a mámorból, és ugyan pár nappal később, de semmit nem tompult hatalmas élményemet szeretném megosztani Veletek! Ám mielőtt belefognék, szeretném megköszönni, és millió hálámat kifejezni Schmidt Ferenc Igazgató Úrnak támogatásáért, hiszen kiváló lehetőséget biztosított nekünk: Nahrin Ízvarázs Nap! Volt (és még lesz is :D) Móron augusztus 14-én.

ivm

Hogy miért volt rendkívüli ez a nap?

  • Mert ez volt az első alkalom ebben a régióban, hogy ilyet tartottunk, ami egy óriási dolog.
  • Mert szponzorunk, Hegyi Gyöngyi ott volt velünk, és rengeteget tanulhattunk tőle. Millió hála neki, amiért mutatja nekünk az utat, és megtanít bennünket mindenre, ami szükséges ahhoz, hogy a családok is érezzék, Életfa Program nélkül nem teljes az élet. :D
  • Hogy a mi csapatunk szervezhette meg az Életfa Programon belül, amiben Kiss Judit volt a legnagyobb támaszom. Köszönöm!
  • Mert a professzionális támogatás a Központ részéről fergeteges volt.

ivm 1

Varga Gyuszi szavait ittuk, és rengeteget tanultunk Tőle szakmailag. Köszönjük! Vargáné Marika mindenféle finomságot varázsolt az asztalra, amit aztán az érkező vendégek és mi magunk is megkóstolhattunk! Köszönjük, hiszen ezek is remek referencia lehetőségek! Varga Zsuzsi zseniális kiváló ötletének köszönhető az első regisztrált tagunk, aki csapatunkhoz csatlakozott.
Ez egy fergeteges nap volt. Reggel ugyan az eső szakadt, de délutánra a nap is kisütött. A helyszín rendkívüli választás volt, és az ambivalencia ellenére – cukrászdában egészség? - maximálisan teljesítette az elvárt szintet.
Nagyon jó volt látni és megélni, hogy az emberek nyitottak az egészségre, és amikor tudsz nekik segíteni, azt öröm övezi körül náluk is és nálunk is.
Egy szó mint száz, nem is tudjuk mekkora kincs van a kezünkben. Igazgató Úr mindenben támogat bennünket, minden eszköz a rendelkezésünkre áll, hiszen nekünk csak annyi a feladatunk, hogy elvigyük hírünket, hogy itt vagyunk! Még egyszer köszönet Igazgató Úrnak, Gyöngyinek, Gyuszinak, Marikának, Zsuzsinak és Judusnak, és Mindenkinek, aki meglátogatott bennünket, és velünk volt!

ivm 3

Englóhner Bernadett
Egészségterv Tanácsadó
Delfin csapat - Mór

Ez a honlap sütiket használ. A honlap további használatával hozzájárulsz a sütik használatához.
Ok