Menu

just logo uj     nahrinlogo   infoblokk kedv final felso ESZA                                                          

A+ A A-

EGY NAP ÉRTED - 84. ÉLETFA KONFERENCIA

1

KEDVES ÉRDEKLŐDŐ, KEDVES ÉLETFA CSALÁD!
NEKED SZÓL A DAL! NEKED SZÓL AZ ÉLETFA KONFERENCIA!

Nagy megtiszteltetés számomra, hogy 2019-ben is lehetőséget kaptam, hogy az áprilisi Életfa Konferencia háziasszonya legyek! Az elmúlt években is nagy érték volt számomra, hogy munkám elismeréseként évente egyszer megkaptam ezt a megtiszteltetést.
A mostani alkalom viszont más, a mostani konferencia ismét egy mérföldkő az életemben, hiszen most először állok majd  Értékesítési Igazgatóként és háziasszonyként a színpadon!

A rendezvény számomra és számunkra jelentős értéket közvetít, hiszen szakmai előadásokkal, friss Nahrin hírekkel, termékbevezetéssel és sok újdonsággal készülünk erre a nagy napra.

A konferencia üzenete: A NAHRIN SZEREPE A MAI KOR EGÉSZSÉGTUDATOS TÁPLÁLKOZÁSÁBAN.

Több tanulmány bizonyította, hogy a mai kor emberének táplálkozási szokásai nem támogatják kellőképpen az egészségtudatosságot, az egészségmegőrzést. Szakmai Konferenciánk, a Nahrin svájci termékcsalád és egyben szakmai előadóink ebben adnak neked segítséget, támogatást, ötleteket és útmutatást.

Hegyi Gyöngyi

Gyere, nézd meg a rendszerünket, ismerd meg a hitvallásunkat, a céljainkat, és éld át velünk a rendezvényünk szakmaiságát, hangulatát és a svájci partnercég szeretetét!
Egy érzés, egy lehetőség változásokat indít el az ember életében, és ezáltal teljesebbé teszi a mindennapjait.Gyere velünk egy egészségesebb Nahrin világba!

Nagy szeretettel várom a mosolyodat, a nyitottságodat április 27-én, 9.00 órától a CEU rendezvényközpontban!

Hegyi Gyöngyi
A  Konferencia Háziasszonya
Életvezetési Tanácsadó, Tréner
Természetgyógyász- Reflexológus
70/4572712

 

OsArTen KAPSZULA

VonRotz Madlene

Az orvosi fejlődésnek köszönhetően az átlag életkor folyamatosan emelkedik. Mindazonáltal csak akkor érhetjük meg a magas életkort, ha testünket okosan és jól kezeljük, és hangsúlyt fektetünk a prevencióra. Végtére is, mi az értelme annak hogy sokáig éljünk, ha nem tudunk rendesen mozogni vagy fájdalmaink vannak? Ennek elkerülésében segít az OsArTen étrend-kiegészítő kapszula, hogy csontjaink és ízületeink egészségesek maradjanak.

Vendégeink első kézből hallanak majd arról, hogy:

- Miért fontos odafigyelnünk, hogy a csontozatunk egészséges maradjon?
- Mivel tudunk hozzájárulni egy egészséges izom- és csontrendszerhez?
- Milyen hatóanyagokat tartalmaz az OsArTen kapszula, és milyen hatása lesz a testünkre?

Ezekre a kérdésekre és még sok más egyébre is választ kapunk április 27-én az Életfa Konferencián Madlene von Rotz-tól, a Nahrin AG export értékesítési vezetőjétől. Ne hagyd ki!

 

NAHRIN A VILÁGBAN

neu Cekic Danijel 750x1000 00000002

A Nahrin 1954-ben indult egy kis családi vállalkozásként Svájcban, ma pedig már globális nagy vállalattá fejlődött. Jelenleg a Nahrin termékeket világszerte több mint 20 országban értékesítik. A Nahrin történetének érdekes betekintése mellett megdöbbentő tényekkel és számokkal részletesen megismerjük, hogy:

- Mi a Nahrin sikerének titka?
- Hogyan működik a Nahrin Svájcban?
- Hogyan működik a Nahrin más országokban?
- Melyek a legsikeresebb termékek más piacokon?

Izgalmas lesz meghallgatni ezt az érdekes előadást közvetlenül Danijel Cekic-től, a Nahrin AG export kereskedelmi igazgatójától.

Természetesen minden Kedves Vendégünket további meglepetésekkel, tombolával, óriási kedvezményekkel és a megszokott Nahrin hangulattal várjuk! Következő hírlevelünkben újabb információkkal jelentkezünk! Figyeljétek a www.eletfaprogram.hu weboldalunkat és Facebook oldalunkat!

A rendezvény időpontja: 2019. április 27. szombat, 10.00-16.00
Helyszín: CEU Konferencia Központ, 1106 Budapest, Kerepesi út 87.
Belépődíj: 2 000.-Ft elővételben (ápr. 22-ig), ezt követően és a helyszínen 3 000.-Ft.
Jelentkezz most online:  https://bit.ly/2VxgsJB

Természetesen jelezheted részvételed az alábbi elérhetőségeken is:
Életfa Program Kommunikációs Központ
3530 Miskolc, Papszer u. 24.
E-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Fax: +36 46 504 888

Ez a honlap sütiket használ. A honlap további használatával hozzájárulsz a sütik használatához.
Ok