Logo

JÖJJÖN A TAVASZI ZSONGÁS - 84. NAHRIN ÉLETFA KONFERENCIA

II2

Hosszú idő után végre az igazi tavasz napjai is megérkeztek, a természet ezernyi színnel, üdeséggel hívogat. Ebből pedig nem maradhat ki a Nahrin világ sem!

Az idei április valódi „egészséghónap” lesz, amit az is bizonyít, hogy svájci partnerünk képviseletében ezúttal két vendégünk is érkezik, Madlene von Rotz export értékesítési vezető és Danijel Cekic kereskedelmi export igazgató. Mindketten elhivatott Nahrin követek, ráadásul hazánkban elsőként köszönthetjük őket a színpadon!

Adobe Post 20190412 113749

Igazi nyerő párosukat premier termékünk bővíti majd „egészségtrióvá”, hiszen szakértő segítségükkel mutatkozik be a megújult OsArTen kapszula!

Van aki inkább csak nézi... Van aki aktívan tolja... Van aki lassan... Van aki gyorsan... Mindenki mozog! Ki így, ki úgy. Ám mit tegyünk, ha fáj?

Sajnos immár életkortól függetlenül egyre többen küzdenek az ízületi fájdalmak miatt. Nekik már a legalapvetőbb mozdulatok is fájdalmasak, a sportról, az igazán aktív életmódról nem is beszélve.

De mi történik, ha van megoldás a gondokra? Vajon teljesíthető oly sokak régi vágya?

Már nem kell sokat várni, április 27-én érkezik a mozgás forradalma! Bővebb információkkal várunk Téged a konferencián!

Természetesen minden Kedves Vendégünket további meglepetésekkel, tombolával, óriási kedvezményekkel és a megszokott Nahrin hangulattal várjuk!

Következő hírlevelünkben újabb információkkal jelentkezünk! Figyeljétek a www.eletfaprogram.hu weboldalunkat, Instagram és Facebook oldalunkat!

A rendezvény időpontja: 2019. április 27. szombat, 10.00-16.00
Helyszín: CEU Konferencia Központ, 1106 Budapest, Kerepesi út 87.
Belépődíj: 2 000.-Ft elővételben (ápr. 22-ig), ezt követően és a helyszínen 3 000.-Ft.

Jelentkezz most online jelentkezés: https://bit.ly/2VxgsJB

JNS HUngária Kft. © Életfa Program | Just és Nahrin. Minden jog fenntartva.