Logo

CSALÁDUNK FELELŐSSÉGE GYERMEKEINK EGÉSZSÉGE

IV

CSALÁDUNK FELELŐSSÉGE GYERMEKEINK EGÉSZSÉGE

 

 

 

ÚJ VILÁG ÖRÖK ÉRTÉKEKKEL

Feri 01 másolataA körülöttünk lévő világ, az életterünk folyamatosan változik. Elérkeztünk oda, hogy már nem mi határozzuk meg életünk ritmusát!

Nekem megvannak az „IGEN” válaszaim a fenti kérdésekre. Ha kíváncsi vagy rájuk, szeretnél meghallgatni és első kézből értesülni az Életfa Program 2019. évi terveiről, a Te lehetőségeidről, gyere el 16-án, szombaton a jó kedélyű, előremutató konferenciánkra!

Várlak szeretettel!

Schmidt Ferenc

 

ÉLETFA GYEREK KLUB: KERESSÜK 2019 ÉLETFA GYEREKCSAPATÁT!

gyerek

Az idén 10 éves Gyerek Klub már stabil részét képezi az országos rendezvényeinknek. Az elmúlt évtized alatt sok-sok kis baráttal ismerkedtünk meg, közülük többen is (a nagyok) már az Életfa Konferencián „tanulnak tovább”.

Mi, akik a Gyerek Klubban fogjuk a napot tölteni, már izgatottan készülünk. Aktív, érdekes és versenyes napnak nézünk elébe, hiszen itt fogjuk „Jubileumi versenysorozatunk” első fordulóját is megrendezni.

A versenyre 5-10 fős csapatok jelentkezését várjuk. Vidám, sportos, mozgásos feladatok és vicces, bár néha kicsit komoly elméleti kihívásokkal is meg kell birkóznotok.

Ha még nem jelentkeztetek, minél hamarabb tegyétek meg, ha szeretnétek az osztályotoknak, csapatotoknak 2019-ben egy kis zsebpénzt vagy kiegészítést az osztálykirándulásra!

Az év nyertes Gyerekcsapata 2020-ban összesen 1.200 000,-Ft-ot tudhat magáénak, amit szabadon felhasználhatnak a csapattagok!

gyerek2Az első fordulót február 16-án, az Életfa Konferenciával egy időben rendezzük meg Budapesten, az Ady Endre Református Általános Iskola tornatermében, ahová a gyerekeket szervezetten, autóbusszal visszük el. Akik nem versenyeznek, Ildikóval kreatívkodhatnak, de lehetőség lesz játékra, mókára, szurkolásra is.

A nap sikeres lebonyolítása érdekében szeretnénk felhívni a figyelmeteket néhány fontos dologra!

Ne felejtsétek el, hogy 5 év alatti gyerkőcökhöz felnőtt felügyeletet kérünk!

A Gyerek Klub foglalkozásaira is fontos, hogy jelentkezzetek! A Gyerek Klub tagjainak a programon való részvétel díjmentes!

Szeretettel várunk mindenkit!

Gyermek Team

 

PROGRAMAJÁNLÓ

 

A rendezvény időpontja: 2019. február 16. szombat, 10.00-16.00

Helyszín: CEU Konferencia Központ, 1106 Budapest, Kerepesi út 87.

Belépődíj: 2 000.-Ft elővételben (február 12-ig), ezt követően és a helyszínen 3 000.-Ft.

Jelentkezés

Életfa Program Kommunikációs Központ, 3530 Miskolc, Papszer u. 24.

E-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Fax: +36 46 504 888

Online: https://eletfaprogram.hu/index.php/joomla-pages-iii/categories-list/2-uncategorised/2538-jelentkezes

Szeretettel vár az Életfa Program Csapata!

JNS HUngária Kft. © Életfa Program | Just és Nahrin. Minden jog fenntartva.