Menu

just logo uj     nahrinlogo   infoblokk kedv final felso ESZA                                                          

A+ A A-

LXIII. ÉLETFA KONFERENCIA – SZEMÉLYES ÉLMÉNYEK

napsugar csapat

„Köszönöm a lehetőséget, hogy a LXIII. Életfa Konferencián személyes terméktapasztalataimról beszámolhattam! Ezzel egy több éves célom teljesült, fent a színpadról továbbadnia tudást, amit sikerült begyűjtenem életem során. Sok érdekes és hasznos információval lettem gazdagabb a nap folyamán és megerősítést kaptam, hogy jó úton haladok. Legyen meg benned az olthatatlan vágy a tudásra, gondolkodj, tervezz, cselekedj, taníts, legyen jó a hozzáállásod és a siker elkerülhetetlen. Ez igaz az élet minden területére, az üzletépítésre is. Örültem, hogy a nap folyamán a Napsugár csapatból vezetőink és csapattársaink többen fent állhattak a színpadon terméktapasztalattal, és az elmúlt évben illetve az idei év indulása óta elért sikereik elismeréseként! Kívánom, találja meg mindenki a saját siker sztoriját az Életfa programon belül!”

Üdvözlettel: Dr. Tóth Judit Erzsébet, oktató háziorvos Debrecen,

Napsugár csapat tagja

 

„Kedves Ildikó! Köszönöm, hogy részese lehettem e nagyszerű konferenciának, ennek a csodálatos, lelkes, szívvel, lélekkel dolgozó csapatnak! Kívánom, hogy továbbra is ekkora lendülettel, szeretettel vidd tovább a csapatmunkát, Ildikó ! Hajrá Napsugarak! J

Réti Ferencné, Miskolc

„Az év első,  az én Életfás történetemben a 4. konferencián vettem részt 2014. február 15-én, Budapesten.

Az összességében Napsugaras feelinggel jellemezhető alkalom kívül és belül is napsugaras volt. Érzelmeket, értelmet, (sőt gerincet és a rekeszizmokat is) megmozgató, az üzlet sokrétű komolyságát, minőségigényét bemutató, a lehetőségekkel élés módjait ismertető előadások, prezentációk, ötletadások kavalkádja várt ránk igazán kellemes, különleges emberek társaságában.

Az oda- és hazavezető úton segítőink, Szilágyi Ildikó és dr Harsányi Edit adtak olyan instrukciókat, amelyeket megszívlelve eljuthatunk a felismerésig, hogy „Nem akkor kell kutat fúrni, amikor már megszomjaztunk.” 

Köszönet mindazoknak, akik felkészültek, akik szerveztek, akik tanítottak, akik beszerelték, akik kipoharazták, megkenték, megdíszítették, odacipelték, akik az utazást is megszervezték, akik megmutatták, hogy évek óta hogyan építkeznek, akik keretbe foglalták és akik jelenlétükkel emelték az alkalom színvonalát!”

 Szeretettel:  Feketéné dr. Pál Ilona

„A szombati Konferencia igazi csapatépítő összejövetel volt. Nagyon sokat lehetett a terméktapasztalatokból elsajátítani. Személy szerint is profitáltam a Levendula aroma és a Just fogkrém és szájvíz, illetve a hajápolóról szóló terméktapasztalatokból. Igazgató Úr gyereknevelésről, a gyerekeinkkel eltöltött minőségi időről szóló előadása nagyon elgondolkodtató volt. Natasa beszámolója kultúrtörténeti szempontból is rendkívül profi és érdekes volt. Köszönet a napsugaras hangulatért és a szakmai, de még inkább emberi beszélgetésekért a hazafelé vezető buszos úton. Külön gratuláció a szép eredményt elért Vezetőinknek!

Drake Szilvi

jns.konf.33.bp-088-140215 web

„Ha a csapatunk vezetője a Konferencia Háziasszonya, akkor mi is aktív részesei lehetünk a rendezvénynek!

Így volt ez a február 15-én, Budapesten megrendezett Just Konferencián. Jó hangulatú, sok érdekes előadással tarkított rendezvényen, többen személyes terméktapasztalatunkat tudtuk a hallgatósággal megosztani.

Én személy szerint nagyon jól éreztem magam, mindig jó rég nem látott ismerősökkel találkozni, beszélgetni és sok hasznos információkkal gazdagodni.”

Üdvözlettel: Héjasné Bedő Erika

„Második alkalommal nyílt lehetőségem az Életfa Program konferenciáján részt venni. Az előadók s előadásaik magával ragadóak, igényesek, és nagyon értékesek voltak. A szabadság, érzésteremtés, kortalanság, fejlődés, tudás, a bölcsességtől a terméktapasztalatokon át, ez mindegyikről elmondható.

Az a fajta pozitív, lelkes hozzáállás, a szeretet, a lelkiség, egymás segítése teljesen áthatotta a hallgatóságot a helyiségben. Akik ezek után nem hallgatóság, hanem mindenki egy közös Lélek, s egy egyszerre dobbanó Szív volt…”

Tóth Andrea

„Első Életfa Konferenciánkat agy izgalommal és kíváncsisággal vártam kislányommal együtt, akit még a korai ébresztő sem riasztott vissza, hogy velem tartson. Számomra óriási dolog volt látni, hogy mennyire odafigyelnek a gyermekeinkre. A lányom már hazafelé a buszon azt kérdezte: Anya ugye a következő alkalommal is jövünk?  Az én benyomásaim az egész napról szintén csak pozitívak. Schmidt Ferenc Igazgató Úr előadása a család, illetve a szülő - gyermek viszony tekintetében igen elgondolkodtatott. Külön örültem a termékismertetőknél, hogy saját tapasztalatot mondtak el, és megpróbálták minél rövidebben összefoglalni a legfontosabbakat. A hazafelé úton a következő fogalmazódott meg bennem: A JUST NAHRIN-nál, a Napsugár Csapatban segítenek nekem és a családomnak abban, hogy egészségesebben éljünk, jobban odafigyeljünk magunkra és egymásra, megkapjuk a lehetőséget, hogy ezt másoknak is továbbadhassuk. Köszönöm!”

Bogdánné Marika

„Átmentünk a szivárvány alatt”

 „Ez a nap a miénk volt! A Napsugár Csapaté! És ezt a „természetfelelős” is tudta.

Hajnali ködben indultunk el Debrecenből, de mire Budapestre érkeztünk, már a nap simogató sugarai nyaldosták arcunkat.

A Életfa Konferencia Háziasszonya ezúttal a mi vezetőnk, Szilágyi Ildikó volt, aki a tőle megszokott módon és a hozzá illő elegáns stílusban volt gazdája a napnak, csapatunk nevéhez méltón ragyogott.

Csapatunk tagjai számoltak be a terméktapasztalataikról és ehhez képest a díjeső csak tetézte-fokozta a már egyébként is izzó hangulatot.

Büszkék voltunk a sok Napsugár siker láttán, a sok Elitesre, Hónap termékfogyasztóira, szponzorunk és kedves párja, Ove Lund sikereire, hiszen a létező legtöbb díjat és elismerést a tavalyi évben nyújtott csapatmunkájuk eredményeként Ők kapták. Örülök, hogy ennek én is részese lehetek!

A szivárvány színei átíveltek Napsugár Csapatunk feje fölött, bearanyozva annak büszke és boldog tagjait. Ezen a fantasztikus napon ismét tanulásban, élményekben és sikerekben gazdag, megható pillanatokat élhettünk meg.”

Soós Judit

„Bár egy kicsit megkésve, de annál nagyobb szeretettel írom e pár sort. Ezúton szeretném megköszönni, hogy ott lehettem a családommal és barátaimmal a Konferencián! Nagyon sok új élménnyel gazdagodtunk, nekem leginkább az üzleti rész és a termék referenciák tetszettek. Külön szeretném megköszönni a Gyerek Klub segítségét.

Talán használható ötlet: ha a gyerekeket behozzuk az Életfa Himnusz és a Záródal idejére, az szerintem nekik is óriási élmény lenne! Nagyon örülök, hogy a Napsugár Csapatba tartozhatok!”

Szeretettel: Szabó Orsolya, Miskolc

„Az előadások színvonala ismételten méltó volt a svájci minőséghez. Számomra az a legnagyobb hozadéka, hogy az Életfa Program MLM rendszerében használt dolgokat, jó mondatokat a mindennapi munkám során is nagyon jól tudom hasznosítani függetlenül attól, hogy az nem MLM rendszer. Igazgató Úr egy mondata ismét fordulatot hozott számomra döntésem meghozatalában: "Választani jó dolog! Jobb, ha te választasz, mint ha más választ helyetted!"

Köszönöm Igazgató Úr!

Bucziné Fésűs Ilona

KÖSZÖNÖM SZÉPEN , NAPSUGARAK!  ÁPRILISBAN ÚJRA ÉLETFA KONFERENCIA BUDAPESTEN, DE ELŐTTE MÁRCIUS 22-ÉN DEBRECENBEN VÁRLAK BENNETEKET!

Szeretettel:

Szilágyi Ildikó

A Napsugár Csapat Vezetője

A Legjobb Szponzor cím boldog tulajdonosa

20 9 519 908

Ez a honlap sütiket használ. A honlap további használatával hozzájárulsz a sütik használatához.
Ok