Logo

ÉLETFA KONFERENCIA – CSUPA SZÍV SZEMMEL

Csupasziv csapat

Aki az alábbi értékes gondolatokat, érzéseket megosztja velünk, a férjével és gyermekével együtt elkötelezettek az egészség, a család és a magyarság iránt. Egy év alatt szép sikereket, eredményeket értek el a csapatunkban, 6%-os vezetők lettek. Olvassátok szeretettel Tóth Gyöngyi cikkét!

Szeretettel, bizalommal:
Baloghné Erzsike és András
értékesítési igazgatók, életmód-tanácsadók

Családunk február 21-én várakozással teli boldog reggelre ébredt. Szokásunkhoz híven szponzoraink, Baloghné Erzsike és András barátságos otthonában gyülekezett lelkes Csupa szív csapatunk. Külön örömmel töltött el bennünket, hogy új üzlettársunk is velünk tartott.

Barátunkként üdvözöltük buszsofőrünket, aki mindig biztonságosan és pontosan szállít minket. Az utazás szinte pillanatok alatt elrepült, hiszen felér egy Csoporttalálkozóval: terméktapasztalatokat cseréltünk és megosztottuk egymással sikereinket is. Számunkra ezek az alkalmak egyben családi programok is, hiszen velünk tart 10 éves fiunk.

Megérkezésünk után a regisztrálásnál kellemes meglepetés ért bennünket, hiszen már ajándékkal kedveskedtek nekünk és természetesen a termékkóstoló sem maradhatott el. Ezután a Gyerek Klubba igyekeztünk.

A mi családunk már második alkalommal kap lehetőséget arra, hogy Életfás gyermekeink magyarságtudatát, hazaszeretetét megerősítse, amit ezúton is köszönünk!

A jövő Just-Nahrinosaival töltött feledhetetlen egy óra után kapcsolódtunk be a konferencia programjába. Érdeklődéssel hallgattuk Ilya Malikov termékbevezetését, nagy örömmel fogadtuk a Just For Men termékcsaládot. Majd Szabó Tamás megmozgatott bennünket így még jobb étvággyal fogyasztottuk a finom szendvicsebédet.

A délután folyamán remekebbnél remekebb előadások következtek, szó szerint együtt sírtunk - együtt nevettünk. A kortalan és gyönyörűen beszélő Acél Anna az arcápolás apró trükkjeit és az új Sminklemosót mutatta be. Rigó Évike siker sztorija igen megható, de egyben példaértékű is volt. dr. Dacko Nataliával tanulságos „sétát” tettünk a MI gyógynövényes kertünkbe. Együttérzésünket váltotta ki Verebes Linda és Pindroch Csaba.

Csupaszívjeinkből többen is örülhettek a tombolanyereményüknek. Az elismeréseknél is büszkék lehettünk nagy csapatunkra, Erzsikére és Andrásra, hiszen az ő kitartó, önfeláldozó munkájuk eredménye tükröződött vissza. A konferenciát a Gyerek Klub vidám és színes műsora zárta. Köszönet érte az ott tevékenykedő kollégáknak!

Schmidt Ferenc Igazgató Úr a tőle megszokott figyelmességgel ismét ajándékkal és az új termékek kedvezményes áron való megvásárlásával bocsájtott útra bennünket.

Zárásként az úton hazafelé élménybeszámolókat hallgattunk meg egymástól. Attila fiunk is lelkesen sorolta milyen új barátságokat kötött, hogyan asztaliteniszeztek, kézművesedtek és táncoltak, készültek a kis fellépésükre.

Mi is már most készülünk a következő konferenciára, ahol biztos VELED is találkozunk.

KÖSZÖNJÜK! 

Bak csalad

Szeretettel
A Bak család

További képek: 

P1270473.JPG P1270474.JPG P1270496.JPG

jns konf 67.bp-020-150221_web.JPG jns konf 67.bp-142-150221_web.JPG

JNS HUngária Kft. © Életfa Program | Just és Nahrin. Minden jog fenntartva.