Menu

just logo uj     nahrinlogo   aphrodite hotel

A+ A A-

ÉLETFA VERSENYHÍRADÓ

vh 11

Kedves Életfások!

Folytatjuk a hírek szolgáltatását az Életfa versenyekről.

2019. május 1-től november 30-ig tart a Just és Nahrin termékek versenye. Ennek lényege, hogy az adott időszak végén mutatott termékfogyás alapján mindkét termékcsaládból az első 50 helyezettet tartjuk meg a termékpalettán.

Lekértük az Életfa Program Menedzser Szoftveréből az adatokat, és megnéztük, hogy a Nahrin termékek közül jelenleg az éves fogyást nézve mely termékek találhatóak a veszélyzónában:

  • Fehérje italpor banán ízű
  • Fehérje ital Vanília ízű
  • Gíógynövényes tea
  • Minci Plus kapszula
  • Sütőtökmag szirup

Ha a felsorolt termékek között szerepel a kedvencetek, nem kell mást tennetek, mint többet beszélni róla, több ismerősnek elmondani a tapasztalatokat. Így Nektek köszönhetően a termék  megmarad a terméklistán.

Hamarosan újabb versenyinformációkkal jövünk!

Üdvözlettel
az Életfa Program Csapata

Alpesi balzsam

alpesi balzsam

A 2005-ös évnek, a 75 éve Just Jubileumnak, ez volt a jelképe. Egy kis női táskában elfér, de bárhol elővarázsolhatod magadnak a friss alpesi levegőt, harmóniát a frissességet vele. Növényi kivonataival  és „nagyágyú” 100%-os, természetes éterikus olajokkal.

Két nagyon fontos dolog, ami ebben megvalósul, a tartósítószer mentesség és az, hogy képes melegíteni és hűteni egyszerre, ami éppen kell a testrésznek.

Bővebben: Alpesi balzsam

Miért az Életfa Program?

Az Életfa Program közel 20 éve jött létre azzal a céllal, hogy az egészséges életmód, a modern gasztronómia, a legújabb kozmetikai fejlesztések, és az étrend-kiegészítők segítségével ma építhessük a holnap világát. Ebben partnerünk két svájci anyacégünk, az élelmiszer és kozmetikai ipar két elismert vállalata, a Nahrin AG és a Just International AG.

A Nahrin 1954-es alapítása óta a világ egyik legjelentősebb prémium minőségű élelmiszergyártó vállalkozásává nőtte ki magát. Neve mindenütt összeforrott a gondosan kiválasztott beszállítók által termelt természetes alapanyagokkal, a hatékonysággal, az egészséggel és a folyamatos fejlesztéssel. Fejlesztői csoportjuk világszabadalmak sorát jelenti be évről-évre, a gyártás pedig tökéletes körülmények között történik a Svájc szívében lévő Sarnenben.

A Just 86 éve áll a minél tökéletesebb kozmetikumok, kozmetikai termékek fejlesztésének élén, és rendületlenül kitartanak a legmagasabb minőségi elvárások mellett. Immár a család harmadik generációja vezeti a vállalkozást, a termékpaletta pedig esztendőről-esztendőre bővül, folyamatosan alkalmazkodva a vásárlói igényekhez, elvárásokhoz. Napjaink legmodernebb kozmetikai termékeivel ismerkedhet minden vásárló, hiszen annak minden szegmensét lefedi kínálatunk.

Legyen szó egészségről, egészséges életmódról, szakértőink-egészségügyi teamünk szakirányú és személyre szabott tanácsaival, tanácsadóink országos hálózatával, a Just és Nahrin termékek által nyújtott lehetőségekkel, Élet(FA)mód Klubunkkal, és munkatársaink gondoskodásával állunk rendelkezésre minden nap, minden pillanatban!

www.nahrin.hu, www.just.hu

E-mail címünk: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Tel: 70/708-4442

 

Életfa Program Alapképzés

Az Életfa Program Alapképzés célja, hogy hasznos információkkal és iránymutatással segítse azon regisztrált Életfásokat, akik szeretnének az Életfa Program munkatársaként tevékenykedni.

Kérjük, hogy az alábbi tematika alapján tekintsd meg azt, hogy egyes témákról bővebben hol olvashatsz a honlapon, honlapjainkon, illetve, hogy melyek azok a kérdések, amelyekben a szponzorod lesz a segítségedre.

Amennyiben kérdésed van a szponzorod mellett a kommunikációs központunk segítségét is kérheted: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Tematika:

Küldetésünk: http://www.eletfaprogram.hu/index.php/hivatalos/kueldetesuenk

Logó: www.just.hu www.nahrin.hu www.eletfaprogram.hu

Tanúsítványok: bizonyos tanúsítványokat kérhettetek a marketing csoporttól, e-mailben: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. valamint megtalálható néhány a www.nahrin.hu oldalon a Rólunk menüpontra kattintva, a Tanúsítványok fülben: http://nahrin.hu/kezdolap/rolunk/#tab-id-3

Just történelem: http://just.hu/rolunk

Nahrin történelem: http://nahrin.hu/kezdolap/rolunk/#tab-id-2

Üzleti szabályzat: az Életfa Programhoz történő regisztrációkor a belépő csomagban mindenki kap

Mi lehetsz nálunk?: szponzor

Jövedelem típusai: szponzor

Klubok: www.eletfaprogram.hu Életfa Klubok menüpont, továbbá a facebookon csatlakozási lehetőség van az Élet(Fa)Mód Klub zárt csoportjába. A Facebook oldalunkon: https://www.facebook.com/EletfaProgram a központi klubok életéről folyamatosan, heti rendszerességgel tájékozódhatsz.

Találkozói rendszer: szponzor. Találkozói rendszerünk éves ütemezését a rendezvénynaptár tartalmazza, amely letölthető a honapunkról:  www.eletfaprogram.hu Letöltések menüpont, azon belül a hivatalos mappa. http://www.eletfaprogram.hu/index.php/component/jdownloads/category/3-hivatalos?Itemid=268 Továbbá a szponzorod a csapatodat érintő találkozói rendszerről tájékoztat.

Képzéseink: www.eletfaprogram.hu oldalra történő bejelentkezést követően elérhető az Irodám menüponton belül a Képzésekre kattintva. http://www.eletfaprogram.hu/index.php/irodam

Aktuális rendezvények: szponzor, valamint rendezvénynaptár (A találkozói rendszer menüpontban írtak szerint.) Továbbá: a www.eletfaprogram.hu oldalon az aktuális rendezvényeinkről folyamatosan teszünk fel információkat. Valamint a Facebook oldalunkon.

Akciók rendszere: a www.eletfaprogram.hu oldalon, az oldalra történő bejelentkezést követően az Irodám menüpontban az Online rendelésen belül elérheted akcióinkat. Továbbá a Kapcsolatok menüpontban elérhetőségeinken tudtok információkat kérni. Feliratkozhatsz az akciókról szóló hírleveleinkre: a www.eletfaprogram.hu oldalon az oldalra történő bejelentkezést követően a Hirmondó menüpontra kattintva. (Lásd a képen)

 hirmondo

Versenyek rendszere: www.eletfaprogram.hu oldalon, a Letöltések menüpontban az Életfa Versenyek mappára kattintva elérheted aktuális versenykiírásainkat. Ezeket pdf formátumban le is töltheted, és kinyomtathatod. http://www.eletfaprogram.hu/index.php/component/jdownloads/category/10-eletfa-versenyek?Itemid=268

Hogyan indulj el: szponzor

Ez a honlap sütiket használ. A honlap további használatával hozzájárulsz a sütik használatához.
Ok