Menu

just logo uj     nahrinlogo   aphrodite hotelinfoblokk kedv final felso ESZA

A+ A A-

Munkahelyi képzések a JNS Hungária Kft.-nél!

infoblokk kedv final felso ESZAMunkahelyi képzések a JNS Hungária Kft.-nél!

Kedvezményezett neve:
JNS Hungária Korlátolt Felelősségű Társaság

Projekt címe:
Munkahelyi képzések a JNS Hungária Kft.-nél

Projekt azonosító száma:
GINOP-6.1.6-17-2018-01035

Szerződött támogatás összege:
12 797 087,- Ft

Támogatás mértéke:
100%

Projekt tervezett befejezési dátuma:
2020.09.30.

A projekt tartalmának bemutatása:

 A projekt fő célja a JNS Hungária Kft.-nél dolgozó munkavállalók foglalkoztathatóságának, munkahelyi készségeinek és kompetenciáinak javítása a vállalkozások versenyképességének növelése érdekében.
A projekt támogatja és ösztönzi az élethosszig tartó tanulást, szakmai és személyes készségek folyamatos fejlesztését, valamint a kompetenciák bővítését, függetlenül a munkaerő korától, nemétől, előképzettségétől és életkörülményeitől.
A munkavállaló számára a felnőttkori tanulás kulcsfontosságú szerepet tölt be a munkaerő-piaci, gazdasági, társadalmi és technológiai változásokhoz való minél könnyebb alkalmazkodásban.

Alpesi balzsam

alpesi balzsam

A 2005-ös évnek, a 75 éve Just Jubileumnak, ez volt a jelképe. Egy kis női táskában elfér, de bárhol elővarázsolhatod magadnak a friss alpesi levegőt, harmóniát a frissességet vele. Növényi kivonataival  és „nagyágyú” 100%-os, természetes éterikus olajokkal.

Két nagyon fontos dolog, ami ebben megvalósul, a tartósítószer mentesség és az, hogy képes melegíteni és hűteni egyszerre, ami éppen kell a testrésznek.

Bővebben: Alpesi balzsam

Miért az Életfa Program?

Az Életfa Program közel 20 éve jött létre azzal a céllal, hogy az egészséges életmód, a modern gasztronómia, a legújabb kozmetikai fejlesztések, és az étrend-kiegészítők segítségével ma építhessük a holnap világát. Ebben partnerünk két svájci anyacégünk, az élelmiszer és kozmetikai ipar két elismert vállalata, a Nahrin AG és a Just International AG.

A Nahrin 1954-es alapítása óta a világ egyik legjelentősebb prémium minőségű élelmiszergyártó vállalkozásává nőtte ki magát. Neve mindenütt összeforrott a gondosan kiválasztott beszállítók által termelt természetes alapanyagokkal, a hatékonysággal, az egészséggel és a folyamatos fejlesztéssel. Fejlesztői csoportjuk világszabadalmak sorát jelenti be évről-évre, a gyártás pedig tökéletes körülmények között történik a Svájc szívében lévő Sarnenben.

A Just 86 éve áll a minél tökéletesebb kozmetikumok, kozmetikai termékek fejlesztésének élén, és rendületlenül kitartanak a legmagasabb minőségi elvárások mellett. Immár a család harmadik generációja vezeti a vállalkozást, a termékpaletta pedig esztendőről-esztendőre bővül, folyamatosan alkalmazkodva a vásárlói igényekhez, elvárásokhoz. Napjaink legmodernebb kozmetikai termékeivel ismerkedhet minden vásárló, hiszen annak minden szegmensét lefedi kínálatunk.

Legyen szó egészségről, egészséges életmódról, szakértőink-egészségügyi teamünk szakirányú és személyre szabott tanácsaival, tanácsadóink országos hálózatával, a Just és Nahrin termékek által nyújtott lehetőségekkel, Élet(FA)mód Klubunkkal, és munkatársaink gondoskodásával állunk rendelkezésre minden nap, minden pillanatban!

www.nahrin.hu, www.just.hu

E-mail címünk: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Tel: 70/708-4442

 

Ez a honlap sütiket használ. A honlap további használatával hozzájárulsz a sütik használatához.
Ok