Menu

just logo uj     nahrinlogo   infoblokk kedv final felso ESZA                                                          

A+ A A-

MUNKÁM JUTALMA A LILLAFÜREDI HÉTVÉGE

KA nyit

„Ahhoz, hogy valami megváltozzék az életünkben, változtatnunk kell valamit az életünkön.”
                                                                                                           (Tonk Emil)

Ahol nem csak értékelik a munkádat, hanem jutalmazzák is, ez az Életfa Program. Az én jutalmam azon kívül, hogy megismerhettem, s használhatom a családommal együtt, nap mint nap ezeket a csodás prémium minőségű svájci termékeket, egy csodás wellness hétvége volt, Magyarország egyik vagy talán legszebb helyén, Lillafüreden.

Még az égiek is nekünk kedveztek, a szikrázó napsütés, s a nyáriasan meleg idő, a csodálatos panoráma, melyben részünk volt ezen a hétvégén. A szállásunk a festői szépségű Hunguest Hotel Palotában volt, ahol jól felszerelt szobával, bőséges ételekkel és a hotel vendégek számára külön kialakított wellness részleggel biztosították a kényelmünket.

keresztbe

A hétvége során próbáltuk a lányommal teljesen bebarangolni ezt a gyönyörű helyet. A Libegővel, megcsodálhattuk a gyönyörű őszi tájat 300 méter magasságból, majd kirándultunk egy nagyot Fehérkőlápa felé. Megcsodálhattuk a természet egy fantasztikus remekművét, az Anna és a Szent István cseppkőbarlangban, ahol egy 30 perces túrában vezettek körbe minket, s ismertették meg velünk ezen csodálatos geológia képződményeket és a hozzájuk tartozó érdekes történeteket.

Utunk során alkalmunk volt felülni az erdei kisvasútra, amely már közel száz éve működik, s a kanyargós erdei úton szállítja az utasokat Garadna felé. Út közben megtekinthettük az ország egyik legrégebbi, máig működőképes ipari emlékét, az újmassai őskohót is.

kollazs

Köszönöm az ötlet kitalálójának, s jóváhagyójának Schmidt Ferenc Igazgató Úrnak, hogy létrehozták ezt a versenyt, amelyen részt vehettem! Köszönöm a szponzoromnak, Laczkóné Nagy Irénkének, aki hitt bennem, s bíztatott, hogy nem számít a kor, 60 évesen is képes lehetek a sikerre! A segítsége nélkül nem sikerülhetett volna. Mindenkit erre bíztatok: Légy bátor, merj álmodni, s ha nincs is a tüzes cél előtted, a siker előbb-utóbb utolér.

Üdvözlettel:
Kovács Aranka

 

Ez a honlap sütiket használ. A honlap további használatával hozzájárulsz a sütik használatához.
Ok