Menu

just logo uj     nahrinlogo   infoblokk kedv final felso ESZA                                                          

A+ A A-

ÉLET(FA)MÓD KLUB - NAHRIN VERSENY

emk vers21

ÉMK-NAHRIN VERSENY 2021

Általános feltételek:
A versenyben az Életfa Program tagjai és az Élet(FA)mód Klub tagok vehetnek részt, de az induláshoz nem feltétel, hogy az induló Élet(FA)mód Klub tag is legyen. Fontos azonban, hogy a verseny időszaka alatt valamikor, de mindenképpen még a verseny lezárása előtt, regisztrálni kell az Élet(FA)mód Klubba is. Ha a regisztráció a klubba a verseny lezárása előtt nem történik meg, illetve időközben megszűnik a tagság, úgy a versenyző nem kerül díjazásra.

Versenyidőszak: 2021. május 01.- 2021. október 31.

A versenyt 2 kategóriában hirdetjük meg.

Részletek: 

  1. KATEGÓRIA (új belépők*)

A verseny időszaka alatt a NAHRIN termékek vásárlásával pontokat lehet gyűjteni. Egy vásárlás után annyi versenypont jár, ahány termékpontot ér az adott vásárlás.

Jutalom:

1. helyezett: 2 fő részére szóló wellness-hétvége
2. helyezett: Nahrin exkluzív ajándékcsomag
3. helyezett: Nahrin ajándékcsomag

*új belépők: a versenyidőszak alatt regisztrál az Életfa Program tagjai közé

  1. KATEGÓRIA (ÉP tagok**)

A verseny időszaka alatt ebben a kategóriában is a NAHRIN termékek vásárlásával lehet pontokat gyűjteni, de nem a saját vásárlásoddal.
Versenypontot a közvetlen, új belépőid* NAHRIN termék vásárlásai után kapsz. Egy vásárlás után annyi versenypont jár, ahány termékpontot ér az adott vásárlás.

**ÉP tagok: 2021.05.01. előtt regisztrált az Életfa Program tagságához

Jutalom:

1. helyezett: 2 fő részére szóló wellness-hétvége
2. helyezett: Nahrin exkluzív ajándékcsomag
3. helyezett: Nahrin ajándékcsomag

A versenyben az összes NAHRIN termék részt vesz. 

A cél, minél több versenypontot gyűjteni.

Jelentkezés
A játékban mindenki részt vesz, aki regisztrált Életfa Program és Élet(FA)mód Klub tag vagy a verseny időszaka alatt Élet(FA)mód Klub taggá válik.

Érvényes Élet(FA)mód Klub tagság = jelentkezési lapot online vagy offline formában kitöltötte, szerepel a levelezési listán és vasárnaponként kapja az Élet(FA)mód Klub hírleveleit.

Online jelentkezési lap az Élet(FA)mód Klubba: http://www.eletfaprogram.hu/index.php/eletfa-klubok/elet-fa-mod-klub/1325-eletfamodklub-jelentkezes

A versenyhez sok sikert és sportszerű versenyzést kívánunk!
Amennyiben kérdésed, észrevételed van, az alábbi e-mail címre írhatsz nekünk: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

A versenykiírás pdf formátumban letölthető ide kattintva: https://eletfaprogram.hu/index.php/letoltesek/send/10-eletfa-versenyek/2731-elet-fa-mod-klub-nahrin-verseny-2021

Ez a honlap sütiket használ. A honlap további használatával hozzájárulsz a sütik használatához.
Ok