Logo

ÉLETFA VERSENYHÍRADÓ

vh 1 

Kedves Életfások!

Új rovatot indítunk itt a honlapon, melyben az Életfa Program versenyeivel kapcsolatos információkat osztjuk meg Veletek időről-időre.

Először is foglaljuk össze, milyen lehetőségeket kínálunk számotokra!

2019-ben folytatódik a Hét és Hónap Just-Nahrinosa egyéni forgalom kategóriában. Itt azokat díjazzuk, akik egy héten vagy egy hónapban a legnagyobb egyéni forgalmat érik el. Itt minden Hét vagy Hónap Just-Nahrinost értékes termékajándékkal jutalmazzuk meg.

2019. május 1. és augusztus 31. között zajlik a Nahrin nyári verseny, melyet a már Élet(FA)mód Klub tagok és a leendő tagok között fogunk értékelni. Két kategóriában hirdettük meg. 
Az 1-es kategóriában a Nahrin termékek vásárlásával lehet pontot gyűjteni, a 2-es kategóriában pedig a közvetlen, új törzsvásárlóid Nahrin termékvásárlása után kapod a pontokat. A nyeremények kimagaslóak. Az 1-es kategóriában 2 fő részére szóló wellness-hétvégét, Nahrin exkluzív ajándékcsomagot és Nahrin ajándékcsomagot adunk. A 2-es kategóriában 1fő részére exkluzív utazás a jutalom Svájcba Nahrin gyárlátogatással, Nahrin exkluzív ajándékcsomag és Nahrin ajándékcsomag a jutalom.
A versenykiírást itt tudjátok elolvasni: https://eletfaprogram.hu/index.php/hivatalos/versenyekiiraasok/2948-nahrin-nyari-verseny

Szintén 2019. május 1-től november 30-ig tart a Just és Nahrin termékek versenye. Ennek lényege, hogy mindkét termékcsaládból az első 50. helyezettet tartjuk meg a termékpalettán. Ha tehát van kedvenc terméketek, érdemes jobban rástartolni az értékesítésre, minél több emberrel megismertetni, nehogy lekerüljön az terméklistáról!

2019 júniusától folytatódik az Elit Klub versenyünk, ahol 50, 100, 200, 300 és Hálózatépítők Klubja kategóriában hirdetünk eredményt. A vonatkozó kiírás itt olvasható: https://eletfaprogram.hu/index.php/hivatalos/versenyekiiraasok/2978-eletfa-elit-klub-es-halozatepitok-klubja-2 
Ebben a versenyben lehetőséget biztosítunk a Just-Nahrin Hungária ingyenes mobilhálózatához. Ha már rendelkeztek mobiltelefonnal vagy mindkét klubnak tagjai vagytok, akkor a jutalmazás egy különleges ajándék.

2019. június 1. és augusztus 31. között zajlik a Just nyári verseny, melyet két kategóriában hirdettünk meg. 
Az 1-es kategóriában Just termékek vásárlásával lehet pontot gyűjteni, a 2-es kategóriában pedig az új építésű csapatod Just termékvásárlásával tudod gyűjteni a pontokat. Az 1-es kategóriában 2 fő részére szóló wellness-hétvégét, Just exkluzív ajándékcsomagot és Just ajándékcsomagot adunk. A 2-es kategóriában 1fő részére exkluzív utazás a jutalom Svájcba Nahrin gyárlátogatással, Just exkluzív ajándékcsomag és Just ajándékcsomag a jutalom.
A versenykiírás itt olvasható: https://eletfaprogram.hu/index.php/hivatalos/versenyekiiraasok/2969-just-nyari-verseny

Így összefoglalva látjátok, mennyi lehetőség van a nyerésre?! Ráadásul a nyeremények is kimagaslóak!

Sok sikert és etikus versenyzést kívánunk!

Szeretettel:
az Életfa Program Csapata

 

 

JNS HUngária Kft. © Életfa Program | Just és Nahrin. Minden jog fenntartva.