Logo

RAKJUNK RENDET A FEJÜNKBEN!

schf 4

Mindannyiunk életében eljön egy pillanat, amikor úgy érezzük, összecsapnak a fejünk felett a hullámok, minden egyre zavarosabbá válik, kicsúszik a kezünkből az irányítás, ráadásként mintha eltűnnének a valódi értékeink. Óriási energiákat mozgósítunk problémáink megoldására, mégsem haladunk előre.

Nos, amikor ebben a helyzetben találjuk magunkat, itt az ideje annak, hogy átgondoljuk mit és hogyan csinálunk! Itt az ideje a rendrakásnak a fejünkben! Nehéz feladat, de most segítséget kapunk a kezdéshez, Schmidt Ferenc szavait felidézve tehetjük meg együtt az első lépést a teljesebb élet felé vezető úton.

Gondolataink teremtő erővel bírnak, ezért mindennél fontosabb, hogy „odafent” csak azok az ötletek, tervek, elvek legyenek jelen, amelyek céljaink elérésében, álmaink megvalósításában támogatnak minket. Minden más csak felesleges limlom és kacat, amitől ideje megszabadulnunk! Jöjjenek a valódi értéket teremtő ötletek, az inspiráló gondolatok, amelyek már alig várják, hogy helyet kapjanak mindennapjainkban!

A döntés a miénk, irány a szebb, boldogabb, egészségesebb élet!

Tetszett az előadás? Nézd meg az előzőt is! Kattint IDE!

JNS HUngária Kft. © Életfa Program | Just és Nahrin. Minden jog fenntartva.