Menu

just logo uj     nahrinlogo   infoblokk kedv final felso ESZA                                                          

A+ A A-

A BIZALOM EREJE

bisnode nyit

Kiálltuk a próbát!

Egy cég, egy vállalkozás valódi lehetőségeit, képességeit nehéz megítélni pusztán a reklámok, az arculat által sugallt ideális kép alapján. A valóságban ennek megítélése a szervezeti felépítés, a működési stratégia, valamint a pénzügyi helyzet együttes adatai alapján történik.

Nehéz feladatnak tűnik? Nos, valóban nem könnyű, ám a JNS Hungária Kft. az Életfa Program működtetőjeként mindig új kihívásokat keres. Pont ezért vállaltuk és vállaljuk évről-évre egy független cégminősítő szervezet vizsgálatának szigorú feltételeit. Idén sem volt ez másként.

Büszkék vagyunk rá, hogy cégünk ismét, immár harmadszor, a több száz vizsgált mutató alapján jogosult használni a

BISNODE AAA SILVER TANÚSÍTVÁNYÁT.

Bisnode2020Magyar

Ezzel Magyarország legmegbízhatóbb vállalkozásai közé tartozunk! A tanúsítvány hosszú évek közös munkájának eredménye, Nélküled mindezt nem értük volna el! Egy igazán szűkkörű klub tagjaivá váltunk, hiszen ezt a minősítési szintet hazánkban a cégek mindössze 0,63 százaléka éri el!

Köszönjük!

Ígérjük, továbbra is Érted és közös sikereinkért dolgozunk majd a mindennapok során! Mi ezután is a valódi értékteremtést, a hitelességet és megbízhatóságot tartjuk a legfontosabbnak.

Tegyünk Együtt Egymásért!

Az Életfa Program Csapata

Ez a honlap sütiket használ. A honlap további használatával hozzájárulsz a sütik használatához.
Ok