Menu

just logo uj     nahrinlogo   infoblokk kedv final felso ESZA                                                          

A+ A A-

HÚSZ ÉV PÉLDAMUTATÁS A MAGYAR CSALÁDOKNAK

schf2011

Kedves Olvasóm!

Köszönöm neked az elmúlt húsz évet!

Ez a húsz év rólad szólt, mint ahogy a következő húsz év is a te lehetőségeidet gazdagítja.

Az Életfa Programot te éled. A te hited, hozzáállásod, kitartásod, együtt-gondolkodásod és pozitív aktivitásod garanciát és biztonságot jelent számomra és munkatársaim számára.

Így vagyunk egy csapat, aki az egész ország érdekében dolgozik, tanul és tanít.

Mi mindent megteszünk azért, hogy úgy érezd, jó helyen vagy, egy biztos, kiszámítható, tiszta-etikus rendszerben. Életre keltettük a szakmai csoportjainkat (team-einket), mert kiemelten fontosnak tartjuk a szakmaiságot, a hitelességet és megbízhatóságot. Tanítjuk és a piaci igényeknek megfelelően támogatjuk a közvetlen értékesítést, új megoldásokat „gyártunk” speciálisan a magyar fogyasztók részére, a Nahrin és Just közel egy évszázados svájci fejlesztéseit és tapasztalatait innovatív módon építjük be a programunkba.

Közös húsz évünk olyan értéket teremtett, ami kibírta és kibírja a válságokat, a nehézségeket, és világraszóló és országos jelentőségű rendezvények, élmények egész sorát eredményezte.

Több mint százezer családnak mutattuk meg az általunk képviselt új világ csodáit, lehetőségeit. Mindenki számára biztosítunk nemes és szerethető munkalehetőséget, aki vállalkozik arra, hogy másokkal is tudatosan megossza a közös munkánk kedvező tapasztalatait.

Új generációnkat szervezetten neveljük az egészségtudatos gondolkodásra és életvitelre. Gondoskodunk a jövőnkről is.

Két éve építjük azt a rendszert, ami megalapozza a következő húsz év sikereit.

A svájci Just és Nahrin prémium termékein és előremutató filozófiáján keresztül mutatja nekünk az utat, hogyan lehet a természet segítségével kiváló minőségi szolgáltatást nyújtani itthon Magyarországon.

Kedves Olvasóm!

Jó helyen vagy! Úgy számítunk rád a következő húsz évben is, mint az egészségtudatosan élő, befogadó nagy családunk szeretett tagjára!

Együtt csak győztesek lehetünk!

A közelgő ünnepek alkalmából teljes boldogságot kívánok neked! Fogadjuk együtt szeretetben a következő évet!

Szeretettel:
Schmidt Ferenc

Ez a honlap sütiket használ. A honlap további használatával hozzájárulsz a sütik használatához.
Ok