Logo

MOST HÚZD FEL A VITORLÁT!

2

Kedves Olvasóm!

Jó a széljárás, most érdemes felhúzni a vitorládat! Figyeld a szélirányt, és vezesd, irányítsd az életed hajóját! Minden változik, az emberi életek a sikeresség felé tartanak, vagy lehorgonyoznak, és várják, hogy majd valaki kezébe veszi a sorsukat. A legrosszabb esetben hagyják magukat sodorni az árral.

Hajózni akkor érdemes, ha élvezzük az utazást, élvezzük az életet! Van hajód, mert minden egyes reggelen kapsz egy életnapot. Te döntheted el, hogy mit kezdesz vele! A gondolkodásod csak a tiéd, élvezd a gondolataid szabadságát! Ezt a képességet azért kaptad, hogy használd!

Aki nem használja a gondolatai erejét, az gyenge marad.

Lehet, hogy nem érzed még az erőt, semmi baj! Majd megérzed, ha rájössz, hogy ott van benned. Magadban keresd mindig a megoldást, ne másban! Jó sorsra születtél!

Mi megmutatjuk neked azt, hogy hol találod meg a sikeres jövőképedet. Megtanítjuk neked, hogyan élvezheted az utazásodat. Utat mutatunk és tanítunk! Közben támogatóan figyelemmel kísérjük, hogy jó irányba tartasz-e, felhúztad-e a vitorládat a megfelelő sebesség elérése érdekében, és folyamatosan tanítunk arra, hogy egyre jobban képes légy irányítani az életed és élvezni minden egyes napodat. Akárhová akarsz eljutni, mi megyünk előtted, biztosítjuk a téged támogató környezetet, segítünk abban, hogy csapatban utazhass, legyenek követőid. Mindössze arra kérünk, hogy tartsd a tempót, ne állj le, ne maradj le, mert azzal nemcsak a saját haladásodat gátolod, hanem az egész csapatét, akik közé tartozol!

Miért mondtam, hogy most jó a széljárás?

Azért, mert ebben az évben annyira megváltozik a körülöttünk lévő világ, hogy szinte kényszerít minket az újabb és újabb dolgok megtanulására és eredményes használatára. Ha megbarátkozunk a változásokkal, akkor felhasználhatjuk az újdonság sikergyorsító erejét, mint ahogy a vitorlás hajó a felerősödő szél erejét.

A mi érdekünk, hogy változzunk! Mert képesek leszünk egyre magasabb szinten végezni az egész országra kiterjedő munkánkat.

A Te érdeked, hogy változz! Mert képes leszel minden nap jobb és jobb életet biztosítani magadnak, szeretteidnek és a hozzád tartozó családoknak.

Ülj le egy percre, gondolkozz! Adj hálát az életedért és a benned lévő képességeidért! Érezd magadban azt az erőt, ami csak benned van! Dönts! Álmodj nagyot, akarj nagyot, és cselekedj gyorsan! Ezzel felhúztad az életed vitorláját, irány a sikeres jövőképed szigete!

… Azt mondják egyes cégek, emberek, ha elbuknak, hogy a válság tette őket tönkre. Ezzel megnyugszanak vagy éppen stresszelik magukat. Ami a fő: Megvan a kifogás! Nincs mit tenni,

várják a vakcinát a sikertelenség ellen!

Viszont a válság nem mindenkit tesz tönkre. Pedig a válság mindenkinek válság. Akkor mégis, hogy van ez? Én miért, és ő miért nem? Lehet, hogy rajtam is múlik?! Ez az!

Nem is a válság tesz tönkre, hanem az, hogy nem készültem fel a válságra! Nem tudom kezelni, nincsenek tartalékaim, nem vagyok képes gyorsan változtatni, nem húztam fel időben a vitorlámat!

Kedves Olvasóm!

A világjárvány még nem ért véget, és a szakemberek szerint a gazdasági válság csak ezután jön. Mi folyamatosan készülünk rá, fejlesztünk, tanulunk és tanítunk. Most különösen a figyelmedbe ajánlom a jelmondatunkat:

Aki velünk tart, az jól jár! Még a válságban is!

Felsorolok néhány értéket, feladatot, ami ebben az évben segít neked és mindnyájunknak a változások menedzselésében.

2020 NAGY TÍZESE:

Kedves Olvasóm!

Örülök, hogy együtt vagyunk, egy nagy csapatban dolgozhatunk egészségért és jövedelemért!

Kérlek, hogy légy aktív, mert csak az aktív ember lehet hasznos és boldog! Építsük fel együtt az egészségtudatosan gondolkodók Magyarországát!

Te is kellesz ehhez a nagy feladathoz! Hidd el, hogy ez a feladatvégzés, ez a küldetés-teljesítés, ez a munka nagyon szerethető! Pénzzel nem mérhető értékeket teremtünk minden egyes embertársunk problémájának megoldásakor.

Hálát adunk és hálát kapunk itt, az Életfa Programban.

Szeretettel:
Schmidt Ferenc

JNS HUngária Kft. © Életfa Program | Just és Nahrin. Minden jog fenntartva.