Logo

VÁLTOZÁS, VÁLSÁG, GYŐZELEM!

schf nyit

KEDVES ÉLETFÁS ÉS ÉLETFA SZIMPATIZÁNS!

2020 jelentős év az Életfa Program történetében. Húszévesek lettünk! Köszönöm neked!

Az előző számunkban leírtam néhány fontos dolgot, amiért hálás vagyok. A mindennapi hálaadást nagyon fontosnak tartom!

P logó jpg

Leírtam azt is, hogy nálunk, az Életfa Programban megvan a biztonság. Biztonság nélkül nincs boldog élet. Biztonság lélekben, testben; a mindennapokban!

A fejlődés záloga pedig az, hogy vegyük figyelembe a környezetünk változásait; figyeljünk fel rájuk, reagáljunk gyorsan, hatékonyan és eredményesen, tudjunk proaktívak lenni! A külső változás belső változtatást indukál, ami belső változást eredményez! Ha jó irányban akarunk változni, ahhoz jól kell változtatni, jó döntéseket kell hozni. Ez pedig csak akkor lehet sikeres, ha helyes szemlélettel látjuk és értékeljük a környezetünk változásait. Mindezt több ezer ember, család önmagában, egyenként képtelen megtenni. Ránk zúdul az információs lavina, ami maga alá temeti a gondolkodásunkat, megszűnik az önállóan, valósan gondolkodó énünk.

Szükség van az összefogásra, az együttgondolkodásra, a megfelelő, minőségi szakmaiságra annak érdekében, hogy ne legyünk más érdekek, akaratok játékszerei, profitteremtő eszközei!

Szükség van az Életfa Program közös gondolkodáson alapuló, hiteles, egységes, értékteremtő csapaterejére!

2010! … Változik a világ! …

Már egy évtizede elkezdtük a változtatást a programunkban, mert észrevettük a jeleket, amik egy új világ felé mutatják az utat. Másféle gondolkodásra tanítottunk, új eszközöket fejlesztettünk ki és alkalmaztunk. Hangsúlyoztuk azt a lehetőséget és felelősséget, hogy nálunk hiteles tudásra tehetünk szert, és cselekednünk kell annak átadásában. Egyre nagyobb energiát fordítottunk a világot mára teljes mértékben átszövő informatikai háló helyes, ésszerű használatára. Felkészültünk és felkészítettük azokat, akik velünk tartottak az új szemléletre, az új eszközök eredményorientált alkalmazására. Természetesen voltak veszteségeink is. Elsősorban olyanok, akik nem hittek abban, hogy először tanulni, majd tenni kell, és csak azután számíthatunk az anyagi elismerésre akkor, ha jól tesszük a dolgunkat, és a svájci termékeink minőségének megfelelő, magas hozzáadott értéket produkálunk.

2020!… És eljött a vizsga ideje! …

Záró dia

Mintegy tíz év után elérkeztünk egy újabb válságos időszakhoz. Nem esünk kétségbe, mert tudjuk, hogy biztonságban vagyunk, felkészültünk az élet legnagyobb kihívásaira is, és bennünk van a programunk által vezetett egységes, közös tudás és akarat. Együtt képesek vagyunk minden nehézséget előnnyé változtatni!

Útjára indítottuk a környezetvédő programunkat. Mi környezettudatosan kívánunk élni, együtt a természettel, hiszen a természet adja az erőforrásaink hatóanyagait!

Meghirdettük az online marketing eszközeink felgyorsult, hatékony és eredményes alkalmazásának tanítását, profi megvalósítását. A munkánkat szinte zökkenő nélkül folytattuk a megváltozott környezetben is. Kiváló vezetőink folyamatosan nyújtják a segítséget videós előadásaik formájában. A klubjaink továbbra is folyamatosan működnek.

Ennek következményeként új honlapot fejlesztünk. Megtartottuk a Nahrin világban is első WEB-konferenciát, nagy érdeklődéssel, részvétellel, eredménnyel. Köszönöm nektek!

A járványveszélyre felkészülve kidolgoztuk az Életfa Program Vírusvédő Rendszerét, ami három pillért tartalmaz: passzív, aktív és proaktív szemlélettel. A témában sok új szakmai fejlesztés, előadás került kidolgozásra. Mi általánosítottunk! Nem csupán erre az egyetlen világjárványra dolgoztunk ki iránymutatásokat, ajánlunk megoldásokat, hanem minden vírusveszélyes helyzetre! Ezt csak az elmúlt 20 év tartalmas, korunkat megelőző értékteremtő alkotásával, kiváló, hűségesen együttműködő, tudásukat a közösség számára felajánló tagjaink összefogásával tudtuk megvalósítani.

vaeps

Felkészült hálózati és szakmai tanácsadóink, céges munkatársaink mindennapos segítséget adnak a jelen problémáinak megoldásában. Mindezt örömmel, jó szívvel tesszük, a biztos jövőnkbe vetett hitünk szerint!

Győzelemre készültünk, győztesek leszünk!

Minden válságnak vannak győztesei és vesztesei. A kérdés csak az, kik közé akarunk kerülni.

A vesztesek élvezhetik a mindennapok semmittevő, lusta, kényelmes életvitelét. A gondolkodásukat átszövi az aggódás, a reménytelenség, a csodavárás érzése. Meg akarják állítani az időt, de az idő nem áll meg!

A győztesek nem a kényelmet választják, hanem az aktív cselekvést. Elvetik a régi, eredménytelen szokásokat, és új, eredményt hozó szokásokat építenek be az életükbe. Nincs idejük aggodalmaskodni és jajongani, mert gondolkodásukat az újabb és újabb tervek, megvalósítási ötletek jellemzik. A fejükben nem marad hely a negatív gondolatoknak. Tudják, hogy az idő nem áll meg, és teljes életet élnek minden körülmény között is!

Ilyenek a győztesek, ezek vagyunk mi!

Szeretettel:

Schmidt Ferenc

JNS HUngária Kft. © Életfa Program | Just és Nahrin. Minden jog fenntartva.