Logo

EGYÜTT EGÉSZSÉGBEN

EE

Kedves Életfás!

Szeretettel és bizakodva köszöntelek az Életfa Program egészségtudatosan élők országában!

Az elmúlt hetekben rengeteg megérintést kaptál tőlünk a pár hónapja megjelent vírus-probléma lehetséges megoldásaival kapcsolatban. Komolyan vesszük a helyzetet, viszont nem esünk kétségbe, mert az nem old meg semmit.

Feladatsort kínál fel nekünk az élet, és mi a legjobb tudásunkkal, igaz hitünkkel fogunk megfelelni a kihívásoknak, a kompetencia területünkön belül!

Mivel két évtizede országos programot működtetünk, számunkra nem csupán a te egészséged fontos, hanem az egész országé. Itt az idő! Kérlek téged, hogy teljes tudásoddal, sokéves tanításunkkal szolgáljuk hazánk lakosságát! Köszönöm neked, ha megteszed, és köszönöm neked, hogy meghallod a szavaimat!

A szolgáltatásainkat nem szüneteltetjük, számíthatsz a segítségünkre! Munkatársaim önzetlenül vállalják a munkát, betartva a cégünkre jellemző biztonságos körülmények fenntartását és a felelősségtudatos feladatellátást.

A klub és egyéb rendezvényeink megtartását online módon végezzük. A veled történő kapcsolattartás kiemelkedően fontos a számunkra.

Természetesen, az országosan elrendelt veszélyhelyzetben nagyobb önfegyelemre, jelentősebb közös-gondolkozásra és sok esetben több türelemre lesz szükség.

Mutassunk ebben is példát, hiszen rajtunk is múlik, milyen gyorsan, mekkora költséggel oldjuk meg országunkban a most jelentkező egyik legnagyobb problémát!

Tegyünk eredményesen együtt magunkért, családunkért, szeretteinkért, Magyarországért!

Üdvözlettel:
Schmidt Ferenc

JNS HUngária Kft. © Életfa Program | Just és Nahrin. Minden jog fenntartva.