Menu

just logo uj     nahrinlogo   infoblokk kedv final felso ESZA                                                          

A+ A A-

KÜLÖNLEGES AJÁNDÉKOT KAPTUNK!

kap

Kedves Olvasóm!

Azt mondják, a jó munka meghozza a gyümölcsét.

Szerintem a rossz munka is, csak az milyen gyümölcsöt terem? Hááát ….! (Köszönöm, nem vagyok éhes!)

Nos, képzeld el, pár napja, 2018 decemberében egy speciális, kézzel nem fogható (Balogh András értékesítési igazgató úr szóhasználatával élve) ajándékot kaptunk. Te meg én!

Lehet, hogy még nem is tudsz róla, ezért most továbbküldöm ezt a karácsonyi ajándékot.

kap 1

Ez egy minősítés, ami számomra és remélem a Számodra is, a lehető legértékesebb üzleti, az életünket és az életvezetésünket igazoló értékelés. Mit is jelent?

A JNS Hungária Kft. a Bisnode AAA (tripla A) tanúsítványát kapta meg, mellyel Magyarországon csupán a cégek 0,63 %-a rendelkezik, és azt jelzi, hogy velünk az üzleti kapcsolat kialakításának pénzügyi kockázata rendkívül alacsony.

Miért tekintem ezt közös ajándéknak?

Mert minden sikerünket, minden személyes sikeremet Neked is köszönhetem! Te vagy az, aki figyelsz rám, Te vagy az, aki viszi az Életfa Program jó hírét, Te építed a Nahrin és a Just brandjét! Együtt látjuk el minden egyes nap, minden egyes percében, hajnaltól éjjelig, sőt még „éjszakai ügyeletben” is azt a nemes feladatot, ami csak keveseknek adatik meg az életben, hogy egy egész ország egészségéért a legmagasabb minőségben tevékenykedhet.

Teljes szívvel és szilárd hittel küzdünk az egészségünk javításáért, mindannyiunk jobb életminőségéért! Sokszor nem „nekünk áll a zászló”, állandóan ellenszél fúj, de egyre többen vagyunk, és egyre következetesebben követjük a „mi szülöttünk”, az Életfa Országos Egészségőrző Program iránymutatását.

Mi újítók vagyunk, élen járunk, és követendő példát mutatunk! Mi halljuk a jövő hívó szavát, és őrizzük a múltunk értékeit. Ezek vagyunk mi; Te és én! A biztos alap, amire egy minőségi jövőt építünk.

Milyen cég a Bisnode? Ha érdekel, hogy ki ajánl minket biztos partnerként és piacvezetőként az országnak és Európának, akkor nagy szeretettel bemutatom Neked őket.

A Bisnode tanúsítvány alapja a Bisnode minősítése, mely nemzetközi szinten 1908 óta minősíti a cégeket megbízhatóságuk alapján.

A Bisnode tanúsítvány mely AAA, AA és A jelzéssel kerül kiállításra jelzi a cégek stabilitását, és azt, hogy az ilyen jelzéssel – azaz a Bisnode tanúsítvánnyal – rendelkező vállalkozás pénzügyileg stabil. Az AAA cégminősítést 1989-ben vezették be és 1996 óta kaptak lehetőséget a vállalatok, hogy üzleti megbízhatóságukat tanúsítvány formájában is megmutassák. A tanúsítvány lehetőséget nyújt az arra jogosult cégek számára, hogy mások számára megmutassák cégük elismert, megbízható, hitelképes vállalat. A Bisnode tanúsítványt Európa számos országában használják, és a Skandináv országokban etalonnak számít üzletkötés esetén.

kap 2Kedves Olvasóm!

Köszönöm Neked, hogy Veled együtt ilyen értékesek lehetünk, hogy mellettem állsz, és kitartasz akkor is, ha „fúj a szél, hideg van, és esik az eső”! Köszönöm Neked az együttgondolkodást, azt, hogy igényesen gondolkodsz, és tudod, hogy miénk a jövő!

Mert Nekem Te, az ember vagy a legértékesebb kincs az életemben!

Gyere velem 2019-ben is az újítók, a jobbítók útján, találjuk meg azokat a sikerpontokat, amik csodálatossá teszik az életutazásunkat!

Szeretettel:
Schmidt Ferenc

Ez a honlap sütiket használ. A honlap további használatával hozzájárulsz a sütik használatához.
Ok