Logo

JÓLÉT KAPHATÓ! KÉRED?

jkk

Kedves Olvasóm!
Ha jólétet akarsz Magadnak, meg kell keresned, hogy hol található. Ez elég szokatlan „termék”, viszonylag kevés van belőle, pedig csak Rajtad múlik. Akarod-e eléggé?

Napoleon Hill a „Gondolkozz & gazdagodj!” című bestseller könyvében, ami ma már klasszikusnak számít így fogalmaz: Első lépés a gazdagság felé a VÁGY, ami minden eredmény kiindulópontja. Ha nem vágyunk eléggé valamire, akkor az nem lesz a miénk.

Akarod-e eléggé a jólétedet? Akarsz-e egészséges lenni eléggé, hogy megtaláld az egészséget? Akarsz-e annyira vagyonos lenni, hogy megtaláld, honnan jön a pénz Hozzád? Akarod-e a nyugalmas biztonságot Magadnak és a szeretteidnek, hogy mindent megtegyél érte?

Én akartam, és megtaláltam.

Elmentem érte Svájcba, megismertem, megszerettem és hazahoztam. Elhoztam Neked a Nahrint és a Justot, mint a jólét lehetőségét, és megalkottuk az Életfa Programot, ami maga a JÓLÉT, bárki számára. 25 éve élek a Nahrin világában, 21 éve a Just kényeztetésében és 18 éve az Életfa Program ölelésében. Ez lett az életem. Én egy magas minőségű Magyarországon élhetek, gondolkozó, szerető emberek társaságában, tiszta szívvel és lélekkel.

Erre vágytam, megkerestem, megtaláltam, dolgoztam, tanultam érte és beszereztem.
Azonban szeretném, ha minden embertársam így élne, a vágyai szerint. Ehhez tenni kell, nagyon sokat. Tenni kell csuda dolgokat! Ahogy az „Örökségünk” című dalban énekeljük Gyulai István szavait:

„megtanulom, megőrzöm, tanítom, továbbadom”!

Tanulunk és tanítunk, élünk az Életfa Virág szirmai szerint.

Szeptember: a MOZGÁS hónapja
Mozgás nélkül nincs egészség. Szabadon a szabadban, ragyogó őszi időben, gondtalanul, kikapcsolva a stresszt. Szeptember, szeretlek!

Október: a GYEREKEK hónapja
Magamban hordozom azt a gyereket, aki egykoron voltam, boldog, tudni vágyó, játszani szerető, a család meleg biztonságát élvező apróságot. Gondtalan gyerekkorom, bennem élsz tovább!

November: a HONISMERET hónapja
Én büszke vagyok a magyarságomra, hazám szépségeire, felbecsülhetetlen értékeire, összetartó erejére. Jó itt lenni. Megfogadtam Vörösmarty Mihály intelmét. A nagyvilágon e kívül nincsen számomra hely!

December: az ÜDÜLÉS hónapja
Üdülés és pihenés, test és lélek nyugalma és szépsége, újraéledése. Izgalom, öröm, fény, szeretet találkozása a lelkemben. Hálás vagyok, hogy ezt az évet is élveztem, örülök, hogy értéket találtam, őriztem és teremtettem, és most mosolyogva pihenhetek. December, adj teret a szeretetnek!

Kedves Életfás Társam!

Gyere velem! Ha nem találtad meg a jólétedet, megmutatom Neked az enyémet a mosolyommal, a szeretetemmel, és segítek Neked, hogy rátalálj a Tiédre! Vagy a miénkre?!

Szeretettel:
Schmidt Ferenc

 

JNS HUngária Kft. © Életfa Program | Just és Nahrin. Minden jog fenntartva.