Menu

just logo uj     nahrinlogo   infoblokk kedv final felso ESZA                                                          

A+ A A-

2017

2017

Kedves Olvasónk!

Újabb év telt el a közös életünkben. Újabb 365 nap lehetőség arra, hogy tegyünk valamit saját magunkért, a szeretteinkért. Ha megtettük, akkor megtettük azt, amit kell, ha nem, akkor nem. A vonat elment, és mi itt vagyunk. Itt vagyunk az újabb szerelvényen, aminek az egyedi azonosítója: 2017! A szerelvény elindult, és Te újabb esélyt kapsz arra, hogy élvezd az utazást, élvezd az életet.

Nézz ki az ablakon, és lásd meg, hogy milyen szép a táj! Figyeld az elsuhanó településeket, az emberek arcát, érezd az Élet szépségét!

Minden szépség Érted van, Neked mutatja meg magát. Egyetlen dolgod, hogy vedd észre!

A „szép” kinek szép? Csak a kiváltságosoknak? Csak a törtetőknek? Nem! A „szép” mindenkinek szép, aki őt szépnek látja.

Az élet egyszerű.

A szép az szép, a jó az jó, a tisztesség az tisztesség, …, és még sorolhatnám a végtelenségig.

Ne engedd, hogy félrevezessenek, hogy bonyolulttá tegyék az életed, hogy mások mondják meg, mi a jó Neked! Tudd, és éld Te a saját következő évedet. Ha biztosan tudod, hogy hova akarsz utazni, milyen környezetben, kivel, és hiszed az utad szépségét és jóságát, akkor jó szerelvényre szálltál. Mi is ezen a vonaton utazunk, Veled! Ígérem, kellemes társaság leszünk a Számodra, mert örülünk Neked, látjuk Benned az értéket. A mi szerelvényünk, a 2017-es, jó irányba tart!

Kedves Olvasóm!

Köszönöm Neked mindazt, amit eddig az Életfa Programért tettél, azt, hogy az értékes gondolataid közé bekerültünk mi is!

Tudom, hogy az idő rohan, tele van mindenféle hamis csábítással, számító és felelőtlen ígérgetéssel, nyomással és sürgetéssel. ... És Te mégis kitartasz mellettünk, befogadsz minket úgy, ahogyan mi is befogadunk Téged.

Az Életfa Program legfőbb értéke Te vagy, az igényesen, felelősen gondolkodó és cselekvő ember. Bebizonyítottad, hogy lehet Rád számítani, és képes vagy tenni is az ország javára.

Hozzon a 2017-es év Számodra egészséget, minőségi életkörülményeket és „minden magyarok” szeretetét! Mert megérdemled!

Boldognak születtél e hazába!

Szeretettel:

Schmidt Ferenc

Ez a honlap sütiket használ. A honlap további használatával hozzájárulsz a sütik használatához.
Ok