Logo

Búcsúzunk a nyártól, búcsúzunk a magazintól

banybamCsodálatos ez a nyár! Aktív, újító, örömteli! Dolgozunk és pihenünk, utazunk és táborozunk.

Nálunk, az Életfa Programban zajlik az élet. S ha egyszer nyár van, akkor jöhet a ragyogás!

A mi programunk, a mi hálózatunk előtt nincsenek korlátok. Mi egészséget adunk az országnak, tanítjuk az egészségtudatos, minőségi életet. Úgy fejleszthetünk országos rendszert, hogy senki sem kényszeríthet bele minket kompromisszumokba. Nem hagyjuk magunkat megvezetni, hamis és divatos információkkal rossz irányba terelni! Mi nem úgy akarunk nyerni, hogy másokat alázunk és becsmérlünk. A mi igazi életterünk a tisztességes versenyhelyzet!

Szabadok vagyunk a gondolkozásunkban, és szabadon eldönthetjük azt, melyik úton akarunk járni.

Aki velünk tart, értelmet ad az életének, hiszen kevés olyan hely van az országban, ahol határtalanul alkothatunk az egész nemzet egészsége őrzéséért, ahol minden körülmények között javíthatunk a rászorulók életminőségén.

Mi egy országos programot teremtünk, a bennünk rejlő értékek révén! Ez az igazi magyarság!

Nálunk folyamatosan „munkafelvétel” van. Örülünk annak, ha valaki tenni, dolgozni akar.

Mi egy új „szakmát, szakmacsoportot” alkotunk a magyar lakosság számára, ami különböző szinteken megtanulható, szerethető, és a jövedelem, valamint a hozzá tartozó szellemi és fizikai tevékenységek tervezhetők és megvalósíthatók.

Az Életfa Program értéket ad az országnak, értéket ad a családoknak, tiszta, becsületes, etikus és kiszámítható módon. Gyere közénk, minden alkotószellemű, pozitív közösségre vágyó, tisztességes embert szeretünk és várunk!

Egészség! Életminőség! Magyarság!

Kedves Olvasó!

Hamarosan vége a nyárnak, de sebaj! Jön egy csodálatos ősz! Annyira csodálatos, amilyenné tesszük. Tegyük széppé!

A nyár elmúltával ezúton búcsúzunk ettől az online újságunktól, az Életfa Magazintól. Úgy látjuk, a kiadvány betöltötte a szerepét, többen olvastátok, olvasgattátok a gondosan és nagy hozzáértéssel megalkotott cikkeket. Igyekeztünk hasznosat és szépet alkotni. Remélem sikerült! A cikkeinket, útmutatásainkat, tanácsinkat, beszámolóinkat továbbra is megtaláljátok a honlapunkon.

Jó olvasgatást, hasznos időtöltést és tanulást kívánok!

Szeretettel:
Schmidt Ferenc

JNS HUngária Kft. © Életfa Program | Just és Nahrin. Minden jog fenntartva.