Logo

JÓL AKARSZ JÁRNI?

torta

Ha igen, akkor jól járhatsz. Ha nem, akkor biztos, hogy nem jársz jól! Tehát, először a szándék, az akarat, és utána a … mi is?

Hát? Hozz egy jó döntést! Mikor? Most! Nyáron! „Holnap” már késő lesz, hiszen „egy nappal” kevesebb időd lesz arra, hogy jól járj. Egyébként is, jön az ősz, a tél, jönnek a szelek, a felhők …

Mi is kell ahhoz, hogy jó döntést hozhass?

Mindenekelőtt kellő ismeret a lehetőségeidről, önmagadról, a környezetedről. Ezt a Dalai Láma úgy mondja, hogy legyen meg a helyes szemléleted.

Ha ez megvan, akkor biztosíts Magadnak kellően nyugodt körülményt a döntésed meghozatalához! Soha ne dönts fontos dolgokban indulatosan, stresszes lelkiállapotban!

Rendezd össze a gondolataidat, ne csapongj, ne szorongj, ne engedd, hogy lekorlátozzák a döntéshozatalod szabadságát!

Végül fókuszálj a döntésed tárgyára, vizsgáld meg a lehetséges következményeket, a várható eredményt!

Ha meghoztad a jó döntést, akkor már csak meg kell tervezni a megvalósítást, és cselekedni kell. Azonnal! Lelkesen és kitartóan, hiszen Rólad van szó, a Te életedről, és arról, hogy jobban élj! Ilyenkor már ne kételkedj, ne kényelmeskedj, hiszen előtted a cél, a hozzávezető út, és a segítség! Ne „vacakolj”, ne halogass, mozdulj! Mert mozgásban az üzlet, mozgásban az élet!

Érezd Magadban az erőt, higgy és bízz Magadban, megérdemled a jót, a minőséget! Ne törődj a „probléma-generátorokkal”, a sopánkodókkal, a „bölcs kajánokkal”, az „akadály-görgetőkkel”, a „nyájas Brutusokkal”, a „modern Júdásokkal”, a „röhögő gúnyolódókkal”, a „hitetlenekkel”! Ők csupán arra képesek! Te viszont megmutathatod, hogy ennél sokkal többet érsz! Ahogy a közismert színész, Will Smith mondta: „… amíg valaki röhög rajtad, addig te megvalósítod az álmaidat. Higgy magadban, és az néz a legnagyobbat, aki nem hitt benned.” (Gálné Tóth Anita: Gondolat olvasó)

Javaslom, nézd meg „A boldogság nyomában” című filmet Will Smith-szel, és megtudhatod, hogy nincs lehetetlen! Ha már láttad, nézd meg többször, mindig akkor, amikor fel akarod adni az álmaidat, a céljaidat! Ha megérted az „üzenetet”, akkor biztos, hogy kitartasz.

Én segítek Neked! Segítek, mert az életem minden egyes napja az országos, Téged támogató növekedési környezet életben tartásával és fejlesztésével telik. Ez a segítő környezet az Életfa Program, ami véd, tanít, erősít és támogat!

Miben segít Neked az Életfa Program?

A jó döntés meghozatalát segíti az értékrendünk. Ha a döntéseid mindenben megfelelnek az általunk megalkotott 7 pontnak, akkor nyugodt lehetsz, jó irányban indulsz.

Az Életfa Program értékrendje:

  1. A család egészsége
  2. Az értékteremtés tudatossága
  3. Az etikus életvitel
  4. A hiteles és átadható tudás
  5. A közös munka öröme, a biztos fejlődés
  6. A magas életminőség
  7. A biztos holnap

Vonzó értékek? Egyetértesz velük? Ha igen, akkor hozd meg a jó döntést!

A célkitűzéshez és a tervezéshez speciális tanítást és személyes segítséget kapsz.

Az utadat pedig olyan környezetben teheted meg, ami támogat Téged, örül a sikereidnek, motivál és dicsér, terelget és elismer. Velünk szárnyalhatsz, olyan magasságokba juthatsz, olyan utazásban lehet részed, amiről még csak nem is álmodtál! Lelkesedj! Örvendezz! Tombolj! (Ha úgy tetszik!) Lángolj és gyújts tüzet! Élvezd az utazást!

Ahogy a célba érsz, már automatikusan megfogalmazódik Benned az újabb cél, a még magasabb életminőség elérésére. Ez igen, ez az ÉLET!

Érdemes meghozni a jó döntést, megvalósítani és beérni a célba?

Az én egyértelmű válaszom: IGEN!

Miért vagyok ebben biztos?

Mert én mindig célba érek! Gyere Te is velem, és meglátod, jól jársz!

Szeretettel:
Schmidt Ferenc

JNS HUngária Kft. © Életfa Program | Just és Nahrin. Minden jog fenntartva.