Menu

just logo uj     nahrinlogo   infoblokk kedv final felso ESZA                                                          

A+ A A-

Karasszon Ábel bemutatkozás

Az Életfa Program egyik legnagyobb értéke, hogy az egész család számára nyújt megoldást. Fogadjátok örömmel a következő bemutatkozást! Szeretettel: Karasszon Eszter

Üdvözlök Mindenkit!

Négy és fél éves óvodás vagyok. Kapcsolatom a Just-Nahrin termékekkel viszont már csaknem 6 évre tekint vissza. Én ugyanis tervezett baba vagyok, és ebből kifolyólag az Anyukám úgy készítette fel rám a szervezetét, hogy almaíró kúrával méregtelenített, és a multivitaminokkal formába hozta magát.

Karasszon Ábel

A kedvence az áfonya volt, mert nagyon ízlett neki, és mert tudta, hogy ilyenkor kiemelten fontos a vaspótlás. A vaníliaital nemcsak jó omegazsírsav szállító volt neki, hanem ízletes reggeli ital is. Apa basico kúrát tartott, finom joghurtokba keverve. Az ő kedvence pedig a férfias narancsvitamin volt.

Fogantatásom után is hasonló módon mentek a dolgok, kiegészítve azzal, hogy a Nagymamám, aki nagyon várta a velem történő találkozást, lévén, hogy én vagyok az úttörő első unokája, rábeszélte Anyát arra, hogy szedje halolaj kapszulát is. Erre azért volt szükség, mert Anyukám nem eszik állati eredetű dolgokat. Mivel Anya nekem jót akart, és a halolaj kapszula pedig állati jó omegazsírsav bevitelére, végig szedte is a terhesség és a szoptatás alatt. Szerintem egész jó kiegyensúlyozott gyerek lett belőlem.

Nagyon szeretek óvodába járni. Nem is szoktam néhány napnál többet hiányozni, éves szinten. Általában azt sem betegség miatt. Hogy ez továbbra is így legyen, vitaminkúrát szoktam tartani, mind a négy vitaminból egy kiskanálnyit eszem. Anya a tropicot szokta utoljára adni, mert annak szeretem legjobban az ízét. Ha már nagyon sipákolnak az oviban-bölcsiben, hogy nyakunkon a járvány, akkor echinacinával és fenyősziruppal erősítem magam. Ha kicsit köhögős lennék, akkor szívesen fürdök meg téli fürdőben. Nagyon kellemes illata van a jótékony hatása mellett, és tapasztalatból állíthatom, hogy a kád vizét egy teljes üveg tartalmával tűzpirosra lehet festeni.

Pár napja a hátsó utca homokjába rajzoltam egy botocskával. Véletlenül a markomat két helyen is felsértettem vele. Az első ijedtség után felszaladtam Anyához, aki egyből borított rá egy kis teafa olajt, hogy ne gyulladjon be a seb. Két napig még kentük a kezemet teafa krémmel, amitől szépen be is gyógyult a kezem.

Ha vendégek jönnek hozzánk, én is felespohárral szoktam koccintani. Máskor is szoktam articsókát inni, de ilyenkor mindig nagyon jól jön ki, hogy a vendégek azt hiszik, hogy én is alkoholmámorban akarok úszni. Miután kiszórakoztuk magunkat, azért megkegyelmezünk az „áldozatoknak”, és eláruljuk nekik a titkot.

Karasszon Ábel

Ez a honlap sütiket használ. A honlap további használatával hozzájárulsz a sütik használatához.
Ok