Logo

EGY HÓNAP CSODA!

ehcs

OKTÓBER A GYEREKEK HÓNAPJA

Kezdődik, kezdődik, kezdődik!!!!!!

Szülőként példaképek vagyunk, és mindeközben gyermekeink is példaként szolgálnak számunkra. Erről hajlamosak vagyunk elfeledkezni.

Ám mi történik, ha szülők, felnőttek, tinik, kisgyerekek összefogunk? Közösen már egymást segítő csapattá válunk, amelyben mindenkinek megvan a maga feladata. Mindezt miért? Azért, hogy gyermekeink egészséges felnőtté váljanak! A mutatott, követett és persze megtanult példánkat követve! Nem mindegy, hogyan élünk, mit eszünk, mit mivel eszünk, hogyan étkezünk. És a legfontosabb tudnivaló! A táplálkozás önmagában nem elég, a mozgás szeretete, az életmódunk az, amivel elől járhatunk, segíthetjük szemünk fényeinek egészségesebb, sőt egészséges jövőjét!

Itt, az Életfa Országos Egészségőrző Program keretein belül már 9 éve, hogy létre jött egy olyan csodálatos kezdeményezés, ahol szakemberek, kollégák, szülők egy igazi Gyermek Team-ként, közösen igyekszünk segíteni egymásnak és másoknak, hogy gyermekeinket az egészségre, az egészséges életmódra, egészségtudatos gondolkodásra neveljük. Egy hely, ahol biztonságban tudhatjuk a gyermekeinket, játékosan, a saját igényeiknek megfelelően terelgetve őket az egészséges felnőtté váláshoz vezető úton. Itt a Gyerek Klubban nincsenek kötelező tevékenységek, szabályok, egyetlen dolog fontos: mindenki érezze jól, jobban magát!

Számtalan rendezvényen vettünk már részt, a gyermekeknek szóló programokkal. Sok-sok versenyt rendeztünk, kirándulásokat, táborokat szerveztünk, ahol az Életfa Program iránymutatása alapján, az élet minden területén igyekszünk tanácsot, útmutatást adni, segíteni a családoknak, gyerekeinknek.

Rendszeres segítőink az értékek megőrzése mellett a tudatosságra, a helyes táplálkozásra, helyes tisztálkodásra, testápolásra, mozgásra, akár a szép kiejtésre, a szép beszédre célirányosan segítenek rávezetni a gyerekeket. Nem beszélve a minőségi termékek fontosságáról! Tesszük ezt iskolapad és osztályterem nélkül, semmit sem apróságainkra erőltetve, megmutatva nekik azt, mit érhetünk el szeretettel, türelemmel, játékossággal.

Ebben a hónapban még nagyobb figyelmet szentelünk Nekik, meghívjuk Őket is az egészséges ételek elkészítésére a főzőklubokba, írások, cikkek szólnak majd róluk, rólunk, hozzájuk…. Meghallgatjuk ötleteiket, kívánságaikat, amelyekkel a közeli jövőre, a „Gyerekév”-re készülünk.

Köszönjük, hogy velünk voltatok, és még legalább ezer ilyen hónapot kívánunk Nektek és magunknak egyaránt!

Szeretettel:

Vargáné Marika
Gyermek Team

JNS HUngária Kft. © Életfa Program | Just és Nahrin. Minden jog fenntartva.