Logo

TÖLTS EGY NAPOT AZ ÉLETFA GYEREK KLUBBAN!

20180905

Végre, négy hosszú hónap után ismét találkozhatunk a Gyerek Klubban, hogy elmeséljük mi is történt ezen idő alatt velünk.

Jó lesz újra látni egymást! Beszámolunk a nyári élményeinkről, hol jártunk, mit csináltunk az elmúlt hónapokban. Elmeséljük, hogy miről is maradtak le azok, akik nem voltak részesei a IX. Életfa Gyerek Tábornak. Beszélgetünk az iskoláról, óvodáról, az ott töltött első napokról.

A kézműves kuckónk ismét kinyitja ajtaját. A hónap témajavaslata alapján készítünk mindent, amit fűszerekből, fűszernövényekből és papírból csak lehet. Vágunk, ragasztunk, hajtogatunk az ősz jegyében. Visszük a titkos ragacsokat, színes lapokat, kartonokat és még számtalan érdekes dolgot rejtő nagy-nagy dobozunkat!

20180905 1Ha neked van már kész alkotásod, akár el is hozhatod magaddal, hogy megnézzük! Ha ötleted, terved van azt is hozd el, mutasd meg nekünk!

Amennyiben az időjárás engedi, kicsit kimozdulunk – hiszen a „Mozgás” hónapja van! Terveink szerint ellátogatunk a Kossuth térre, megnézzük az Országházat és környékét.

A programokat felsorolni kevés lenne ez a hely, így aztán abban bízunk, hogy szeptember 15-én is újra egy vidám, emlékezetes napot töltünk majd együtt! Veletek! Pont mint eddig!

Tudjátok! Az Életfa Gyerek Klub tagjai díjmentesen vehetnek részt a foglalkozásokon, kiránduláson.

Mindenkit szeretettel várunk!

Életfa Gyermek Team

Míg a gyerekek jól érzik magukat, addig a felnőttek a Konferencián tanulnak.

JNS HUngária Kft. © Életfa Program | Just és Nahrin. Minden jog fenntartva.