Menu

just logo uj     nahrinlogo   infoblokk kedv final felso ESZA                                                          

A+ A A-

Rajzverseny (volt) a Gyerek Klubban

rvagyk

Szinte már hagyomány, hogy rajzversenyt hirdetünk a Gyerek Klubban. A szervezők tudják, hogy sok-sok lelkes gyerektagja van csapatunknak, akik aktívan vesznek részt rendezvényeinken és versenyeinken. Így volt ez ebben az évben is, hiszen nem kis fejtörést okozott a zsűrinek a jobbnál-jobb művek között dönteni.
A rajzpályázatot a már megszokott kategóriákban hirdettük meg. A beküldött alkotások az óvodások és a kisiskolások korcsoportjából érkeztek. Mindannyian nagyon kreatív és tehetséges munkákkal pályáztak.
Az eredményhirdetésre és a díjak átadására a 76. Életfa Konferencián került sor, ahol a beküldött pályaművekből létrehoztunk egy kis kiállítást, így rendezvényünk résztvevőinek szavazata alapján dőlt el, kié legyen a különdíj.
Sajnos mindenkit nem tudtunk megajándékozni, de minden pályamunkát beküldő kis művészünknek emléklapot küldünk köszönetképpen, és remélve, hogy legközelebb is részt vesz - még nagyobb sikerrel – versenyeinken.

A zsűri döntése alapján a kisiskolás kategóriában a legjobb alkotások büszke tulajdonosai:

I. helyezést Filep Dorina ért el, aki két rajzzal pályázott és külön-külön is mind a két rajz I. helyezést ért el, a „Zöldségekkel és gyümölcsökkel vidám az élet”, valamint az „Egészséggyűrű” című pályaművekkel.

rvagyk 1rvagyk 2

II. helyezést Prekáczka Lili érte el a „Kirándulás2” című rajzával.

rvagyk 3

III. helyezést Kocsis Krisztina Jázmin „Minka2” című rajza érte el.

rvagyk 4

Számítógéppel készült rajzot küldött nekünk Stark Péter Andor, aki az „Almáskertben” című alkotásával ebben a kategóriában I. helyezést ért el.

rvagyk 5

A Tatai Vaszary János Általános Iskola 4/B osztályos tanulói mind a 27-en beneveztek rajzpályázatunkra. Igyekezetüket Oklevéllel és Just-Nahrin termék-ajándékokkal köszöntük meg.
A kiállított rajzok alapján a közönség a legtöbb szavazatot a „Jégvirág” nevű alkotásra adta, így Különdíjban részesült az alkotója: Selmeci Sarolta Nina.

rvagyk 6

Óvodásaink olyan ügyesek voltak, hogy a zsűri nem is tudta eldönteni, hogy melyik a legjobb vagy legszebb, szerintük mindenki I. díjat érdemelt.
Név szerint: Filep Kristóf, Nagy Borostyán; Szilágyi Lund Hanna.

rvagyk 7

A beérkezett műveket „házi múzeumunk” féltett ereklyéi közé soroltuk, és vigyázunk rájuk éjjel-nappal. :)

Köszönjük a pályamunkákat és mindenkinek szívből gratulálunk!

Gyermek Team

LXXVI. Életfa Konferencia Gyerek Klubon készült képekért kattintson ide.

Ez a honlap sütiket használ. A honlap további használatával hozzájárulsz a sütik használatához.
Ok