Menu

just logo uj     nahrinlogo   infoblokk kedv final felso ESZA                                                          

A+ A A-

II. Életfa Gyerektábor– Hét Csillag Üdülő és Konferenciaközpont, Beregdaróc

Életfa, Gyerektábor, Hét Csillag Üdülő, Konferenciaközpont, BeregdarócHosszas szervezést és egyeztetést követően már az utolsó simításokat végeztük értékesítési igazgatóinkkal, Balogh Andrással és feleségével, Erzsikével, amikor jött a feladat: minden napról készítsünk egy kis rövidke beszámolót, amit a honlapra feltéve megoszthatunk másokkal.

Ez az első alkalom, hogy ilyen jellegű feladatot teljesítek, de ugye egy „életfás" nem ismer lehetetlent.

Igyekeztünk már az előkészületek alkalmával mindent figyelembe venni. Szerettük volna, ha minden rendben zajlik majd a gyerekek körül.

Amit semmiféleképpen nem hagyhattunk itthon azok a legfontosabb Just-Nahrin termékek. Gondoltunk mindenre: vitaminok (Narosan áfonya, narancs, red berry, tropic, vitaminbonbon), fűszerek (Saláta, Nahrom, Tengeri alga), „tízóraik-uzsonnák Nahrofit kávé és vanília formájában, és a nagy kedvenceket (Isotea, Icetea) sem hagytuk itthon. Vittünk krémeket (Kakukkfű, Teafa, San'Activ, Wallwurz), olajokat (31-es, Citrom- és Teafa), „friss levegőt" Eucasol formájában, és gondoltunk az erős napsugárzásra is, így természetesen nem maradhattak el a napozó termékek sem.

S eljött hát a nagy nap. Közel háromórás utazást követően érkeztünk meg a béke szigetére, Beregdarócra a 2011. évi Életfa Gyerek Tábor helyszínére. Nagy szeretettel fogadtak minket a Hét Csillag Üdülő vezetői és munkatársai. A gyerekek is megérkeztek hiánytalanul.

A szobák elfoglalása után a Gyerek Team zászlajának felvonásával nyitottuk meg az ötnapos tábort. Az ünnepi mozzanatot természetesen az Életfa himnusz közös éneklése követte. Már előre készültünk rá, így minden gyermek nyomtatott formában kezében tarthatta a dal szövegét, nem okozott problémát a közös éneklés.

Röviden ismertettük az Életfa Programot, a Gyerek Klubunkat bemutatva köszöntöttük a tizenegy gyermeket és a tábor két vezető pedagógusát.

A finom ebéd után kézműves foglalkozáson ismerkedtünk egymással, közben katicabogarat készítettünk, amivel természetesen a szobáinkat díszítettük fel.

Délutánra az idő is kegyes volt hozzánk, kisütött a nap, így kipróbáltuk az uszodát is, élveztük a lubickolást.

A vacsora után fergeteges táncházzá alakult a népdalok tanulása, igazi népi táncot tanultunk.

Kilenc óra is lehetett, amikor holnapra (keddre) megrendelve a napocskát és jó időt, nyugovóra tértünk.

Holnap újra jelentkezünk!

Szeretettel a II. Életfa Gyerek Tábor résztvevői

 

 

 

 

Ez a honlap sütiket használ. A honlap további használatával hozzájárulsz a sütik használatához.
Ok