Menu

just logo uj     nahrinlogo   infoblokk kedv final felso ESZA                                                          

A+ A A-

Befejeződött az idei Gyerek Tábor!

sziasztok

Sírva vigadtunk MI táborozók, hiszen pénteken immár ötödször zártuk a táborunk kapuit. Barátok, ismerősök, felnőttek, gyerekek kicsit szomorúan, de a közös élményektől boldogan búcsúztunk Egymástól. Ígéretet tettünk: jövőre ugyanitt találkozunk! Na, de mi lesz addig?:)

Hát maradnak a csodaszép emlékek, a frissen született barátságok, és a régi-régi, sőt a régi-új barátok! Természetesen maradnak a tábori napló lapjai, sorai.

Az előző napi (csütörtöki) beszámolónkból kimaradt egy fontos részlet, mégpedig, hogy színházban is jártunk! A Lúdas Matyi című előadást néztük meg a helyi Művelődési Házban. Szuper volt! Matyink a jól ismert módon tanította móresre Döbrögit, mi pedig nevettünk, kacagtunk, ahogy azt a jó közönségnek kell.

Pénteken már kicsit szomorkásan készülődtünk haza, hiszen olyan gyorsan eltelt ez a pár nap. Megismertük egymást, „EGYCSAPAT” lettünk! Megszoktuk a táborrendet, a tábori élet gondtalan mindennapjait, megtanultuk az Életfa Dalainkat, élveztük a társaságot, a jókedvet és a családias hangulatot.

Az utolsó tábori ebédünk után Igazgató Úr meglepetése következett, óriási örömünkre egy tortát hozott nekünk. Együtt, közösen fogyasztottuk el a Hét Csillagos vezetőkkel, dolgozókkal, felnőttek, gyerekek egyaránt élvezték az „édes élet” örömét.

Az élet és az idő ment tovább, az idei táborban utoljára levontuk a tábori zászlót, utoljára énekeltük közösen a Záródalt…

Zárásként, meglepetés műsort adott néhány vállalkozó szellemű társunk, verset mondtak, táncoltak, zenéltek és énekeltek.

Megpróbáltuk felidézni, hogy mennyi minden történt velünk a héten, és icipicit előre is néztünk, néhány terv született a jövő évvel kapcsolatban is. Csak ott tartanánk már!

Igazgató Úr az összes résztvevő számára átadta a - mindenki által aláírt - emléklapot, és ezután elbúcsúztunk, elindultunk haza… Mindenhol jó, de legjobb Veletek!

Ezt a hetet nem felejtjük, jövőre találkozunk, és Téged is várunk!

A 2014. évi Életfa Gyerek Tábor lakói

További képek:

Ez a honlap sütiket használ. A honlap további használatával hozzájárulsz a sütik használatához.
Ok