Menu

just logo uj     nahrinlogo   infoblokk kedv final felso ESZA                                                          

A+ A A-

Életfa Gyerek Tábor, 4. nap

gyerektabor 4 nap

Csütörtök van, kicsit fáradunk. Az idő sehogy sem akar jó lenni, nem süt a nap, időnként keseregnek is a felhők, bár nagyon nem akarjuk. Sebaj! Mi akkor is Tákosra megyünk, a lovas kocsik már itt várnak bennünket. Így aztán, rohanás!!!

Hogy miért a sietség? A Mezítlábas Múzeumba látogattunk el Ili néni vezetésével.

Éppen akkor érünk haza, amikor meglepetésként Igazgató Úr és családja érkezett látogatóba hozzánk. Nem jöttek egyedül, Zoli bácsival és csillagvizsgáló felszerelésével, mikroszkóppal érkeztek. Tücsköt, bogarat, legyet és még ki tudja milyen csodákat néztünk meg a nagyító alatt.

A tábortűzzel kicsit csalnunk kellett, mert az eső és sár miatt nem lehetett másként megoldani, csupán egy szuper szalonnasütéssel egybekötve. Nem is gondoltuk, hogy ennyi „tábortűzdalt” ismerünk, na és volt aki még táncra is perdült.

Eddig egész héten nem volt egyetlen egy csillag sem az égen, de ma minden csillag felettünk ragyogott – lehet, hogy Zoli bácsi mind ide rendelte?

Alig akarunk aludni menni, érdekes és izgalmas történetekkel lettünk gazdagabbak, lesz mit mesélnünk majd az unokáinknak! Sajnos holnap vége a hétnek. Nagyon nem szeretnénk…

Üdvözlettel:
A táborlakók.

További képek:

Ez a honlap sütiket használ. A honlap további használatával hozzájárulsz a sütik használatához.
Ok