Menu

just logo uj     nahrinlogo   aphrodite hotel

A+ A A-

A MEGELŐZÉS FONTOSSÁGA - KÉRDEZD AZ ORVOS-TERMÉSZETGYÓGYÁSZT!

HEM

Szeretettel várunk minden érdeklődőt a Miskolci Központi Klubban, aki a jelenleg kialakult egészségügyi problémáról szeretne informálódni, valamint érdekelt a március havi témában.

A rendezvényen  a mindenki által ismert és elismert dr. Harsányi Edit orvos-marketing igazgató lesz a vendégünk, aki távolról, de mégis személyesen lesz majd velünk.

A délutáni rendezvényt kétfele osztjuk. Az első felében a hónap témájával, a tavasszal és a nagyszülők, időskorúak egészségével foglalkozunk.

A második blokkban pedig a jelenlegi egészségügyi helyzetről fogunk beszélgetni. Megkapjuk a válaszokat a kérdéseinkre. Ehhez azonban Rátok is szükség van!

Arra kérünk mindenkit, aki kedden délután minket választ, hogy legkésőbb vasárnap estig küldje el a témával kapcsolatos kérdéseit. Ezeket feldolgozzuk, továbbítjuk dr. Harsányi Edit részére, aki legjobb tudásával igyekszik majd választ adni számunkra. A kérdéseket az alábbi email címre várjuk: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. 

Időpont: 2020. március 17. kedd 17.00-19.30
Helyszín: Életfa Székház - Miskolc, Papszer u. 24.
Terembérleti hozzájárulás: 500.-Ft/fő

Ez a honlap sütiket használ. A honlap további használatával hozzájárulsz a sütik használatához.
Ok