Menu

just logo uj     nahrinlogo   infoblokk kedv final felso ESZA                                                          

A+ A A-

EGY HÉT MÚLVA ÚJRA ITT!

mcklub nyit

Február 25-én a hónap témáját - tél és gyermek - zártuk a Miskolci Központi Klubban az Életfa Program székházában.

A hónap témájában Nagyházi Marika Just referens volt az előadónk. Kiemelte a téli bőrápolás fontosságát. Kipróbáltuk a Just Havasi gyopár, Alpesi len és Mályva golyós rollokat és tápláltuk a bőrünket a Mandulás testápoló segítségével. Teszteltük a Teafa és a San’Activ sampont, megismertük jótékony hatásukat. Megtudtuk, hogy milyen folyamaton megy keresztül egy új termék a bevezetést megelőzően.

Játszottunk egy jót „Ki vagyok én?” címmel. Mindenki fejére egy terméknevet tartalmazó papírt ragasztottunk, és a többiek elmondása alapján (milyen hatása van a terméknek, mire használjuk, milyen összetevők vannak benne) mindenkinek ki kellett találnia, hogy ki is ő valójában.

montazs 1

Zsigmondné Jutka az Életfa Program és a Just honlapjáról tartott nekünk előadást. Kiemelte, hogy miért fontos a honlapos regisztráció. Megnéztük a legfontosabb menüpontokat, megismerkedtünk a legfontosabb anyagokkal, amelyek letöltését követően sokat tanulhatunk a termékekről és azok használatáról vagy éppen betervezhetjük a képzést is saját naptárunkba. Felhívta a figyelmet az Élet(FA)mód Klub kínálta lehetőségekre, és természetesen programunk Facebook oldalát is górcső alá vettük.

Legközelebb március 3-án várjuk vendégeinket, amikor Szilágyi Ildikó vezető tanácsadó és Zsigmond Tamásné egészségterv tanácsadó lesznek az előadóink.

Mindenkit szeretettel várunk!

montazs 2

Ez a honlap sütiket használ. A honlap további használatával hozzájárulsz a sütik használatához.
Ok