Menu

just logo uj     nahrinlogo   aphrodite hotelinfoblokk kedv final felso ESZA

A+ A A-

Miskolci Központi Életfa Klub – A közösség, ami befogad.

mk 20160301Minden klubnapunknak megvan a maga sajátságos üzenete. Ez az üzenet nincs senki számára kiemelve, hiszen attól értékesek ezek a délutánok, hogy mindenki maga választja ki azt a gondolatot vagy mondatot, ami őt szólítja meg. Ha egy ilyen pillanatot megfogunk az Életfa Klubban, akkor biztosak lehetünk, hogy értékesen töltöttük el az időnket, mely időt az egészségünk megőrzése érdekében fogunk tudni kamatoztatni.

Az Életfa Programot most interaktív módón mutatta be előadónk, Szilágyi Ildikó életvezetési-tanácsadó, tréner. Bevonta Ildikó azokat, akiknek már van tapasztalata az életfa programmal. Nekik mit jelent ez a kapcsolat és milyen tapasztalataik vannak a Just és Nahrin készítményekkel. A közönség bevonása és a tagok tapasztalatára építve mutatta be az Életfa Programot. Úgy gondolom ez egyben a hitelesség alapját is megteremtette.

A hónap új témát is hozott nekünk. A nyirokrendszer. Ez talán egy olyan terület az emberi szervezetben, melyről tudunk és talán még a nyirokcsomókról és nyirok hálózatról is tudunk. Viszont igen keveset hallunk ennek a rendszernek a tisztító és védő szerepéről. Akár azt is mondhatnánk, a nyirokrendszer testünk szennyvízhálózata. Ezt a címet adtam előadásom egyik diájának is. Az anatómiai és élettani ismeretek áttekintését követően, a nyirokrendszer működését segítő gyógynövényeket mutattam be. Hiszen a nyirokkeringés is bekapcsolódik a vérkeringésbe 10 %-ban, ezért fontos hogy ennek a rendszernek a keringésére is figyeljünk. Mivel lényegesen eltér keringési funkcióiban a vérerek keringésétől. A gyógynövények közül a gyermekláncfű és a tejoltó galaj vagy közönséges galaj kiváló hatást gyakorol a nyirokkeringésre. A természetgyógyászat kiváló masszázstechnikákkal tud segíteni az izompumpa funkció hatékonyságán. Milyen jó, hogy ebben a hónapban a Nahrin Affiline termékünk is előtérbe kerül. J

Nyitott szponzori a klub zárásaként Szilágyi Ildikó tolmácsolásában.  „Szív” értékesítés és vevőgondozás. Hogyan kell dolgozni egy jó értékesítőnek, hogy sikeres legyen a vevői körében. Mitől válik, igázná Életfa Programossá egy tanácsadás értékesítés és vevőgondozás. Konkrét példákon keresztül.

Talán az a legnagyobb tanulság, hogy igazán az lehet jó értékesítő, aki valóban szereti az ügyfeleit és az ő érdekükben ad tanácsot. A döntés a vásárlók kezében van. Mi csak jó kérdésekkel és érvekkel, tanácsokkal tudjuk őket segíteni a döntésük meghozatalában.

Szeretettel: Varga Gyula hálózati vezető

Ez a honlap sütiket használ. A honlap további használatával hozzájárulsz a sütik használatához.
Ok