Logo

SZARAJEVÓTÓL ATHÉNIG

szaig

Nagy Bernadett kadet, vagyis ifjúsági korosztályos birkózó kitűnően szerepelt a szarajevói Európa-bajnokságon: bronzérmes lett. Bár a nyár erre csábított, a sikeres szereplés után Berni mégsem kezdhetett pihenni, mert szeptember eleje már újabb feladatot, hatalmas erőpróbát tartogatott számára: az athéni világbajnokságot.

Egy hónapon belül kétszer kell csúcsformába lendülni!

A felkészülés kemény volt és a sikeres Európa-bajnokság ellenére a várakozások mégis óvatosak. Lényegesen erősebb a vébé mezőnye, gyakorlatilag mindegyik földrészen egyre népszerűbb a birkózás, új és új versenyzők jönnek. A kadet-világbajnokság női versenyén 40 ország, 186 birkózója próbált szerencsét.

A verseny szeptember 7–én indult az Újpesti TE versenyzőjének. Berni kazah birkózót múlt felül az első körben, a másodikban viszont 10-0-ra kikapott attól a világbajnok japántól, aki Athénban mindenkit technikai tussal győzött le. Berninek ezzel a vigaszágon kellett javítania, 2-1-re sikerült is legyőznie tunéziai ellenfelét, majd a harmadik helyért való küzdelemben 2-1-re győzött a friss Európa-bajnokot legyőző amerikai versenyzővel szemben.

szaig 1

Két napos küzdelemben a harmadik helyre került és a szarajevói Eb-bronzérméhez egy világbajnoki bronzot is bezsebelt a 2017-es évben.

NAGY BERNADETT BRONZÉRMES A KADET-VILÁGBAJNOKSÁGON!

Összességében fantasztikusan zárult magyar szempontból a kadet-világbajnokság női versenye. A hölgyek szeptember 8-i küzdelmei során Nagy Bernadett a 70 kilogrammosok világbajnoki dobogójának harmadik fokára állhatott fel. A nap második, míg a világbajnokság hatodik magyar érmét szerezte meg és ezzel Magyarország az előkelő hetedik helyen zárta a versenyt.

szaig 2

Miképpen lehet egy hónapon belül kétszer csúcsformába lendülni?

Kitartás, lemondás, komoly edzésmunka és mentális felkészülés mellett ebben Berni segítségére voltak a Nahrin termékei is. A felkészülés során Basico és a Narosan Áfonya biztosította az alapozást, vitamin-, és ásványianyag-pótlást. A testsúly rendezésében a Nahrofit vanília és kávé ital volt Berni segítségére, ami teljes értékű étkezést biztosít, így komplett étkezés helyettesíthető vele fogyasztáskor. Edzések alkalmával az Iso-tea segített az energiák mozgósításában, de természetesen a verseny közben is ezt fogyasztotta. A szőlőcukrot és ásványi anyagokat tartalmazó izotóniás italpor a teljesítőképesség fokozásában és az ellenálló képesség növelésében volt segítségére, valamint időben eltolódó, egyenletes erőnlétet biztosított számára.
Külső segítségnek pedig ott volt a Just Boróka krém, mely vérkeringést fokozó, ízületi fájdalmakat csökkentő, fájdalmas izomgörcsöket oldó krém. Segíti az izmok erősségét, aktivizálja azokat, így fokozhatóak az erőkifejtések és csökken a fáradékonyság.

szaig 3

Azt gondolom, az egész Életfa Program nevében írhatom, hogy nagyon büszkék vagyunk Bernire és örülünk, hogy segíthetjük Őt az eredményei elérésében!

További sok sikert, eredményes versenyzést kívánunk!

Szeretettel:
Starkné Szabó Eszter
vezető dietetikus

szaig 4

JNS HUngária Kft. © Életfa Program | Just és Nahrin. Minden jog fenntartva.