Logo

AZ ÉLET(FA)MÓD KLUB HÍREI

Eltelt fél év és 2016. október 31-én lezárult a „Súlyozd az egyensúlyod” verseny.

A kihívásban az Életfa Program azon tagjai vettek részt, akik egyben az Élet(FA)mód Klub tagjai is. Ők az EGYEN-SÚLY csomagok vásárlásával gyűjtöttek pontokat, melyeket megszoroztunk annyival, ahány hónap Nahrin terméket vásárolt a résztvevő. Kiegyensúlyozott, szoros versenyben a következő eredmények születtek:

1. helyezett: Gali Károlyné
2. helyezett: Veresné Borsányi Éva
3. helyezett: Bogdánné Kunkli Mária 

Gratulálunk a nyerteseknek!

emk nyertesek

De mit is tartalmaznak az EGYEN-SÚLY csomagok?

Ha 1-1 mondatban kellene megfogalmaznom, akkor a következőket:

A csomagok úgy lettek kialakítva, hogy kedved és ízlésed szerint a fenti termékek 12 variációjából választhatsz!

 emk egyensuly

Kinek ajánljuk a csomagokat?

A hatékony fogyókúra megvalósítása természetesen nem terjedhet ki csak a táplálkozási szokások módosítására, hanem életmódváltást is igényel. Az egészséges étrend és az ajánlott termékek mellé beépítve a mozgást, egymás hatását is erősítve dolgoznak, így biztosítható az optimális ütemű testtömegvesztés és a tartós eredmény.
Mivel különböző módon élünk, táplálkozunk, más az alkatunk és személyiségünk, eltérő a napi ritmusunk, nagyon fontos, hogy a táplálkozásunk is személyre szabott legyen, ezért a jövőben is lehetőséged lesz egyéni kérdéseidet feltenni az Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címen.

Az Élet(FA)mód klub legfontosabb feladatai közé tartozik a prevenció támogatása, a családok tartós egészségének megőrzése, a fizikális állóképesség javítása, a betegségekkel szembeni védelem erősítése, mely elsősorban egy egész életre szóló, kiegyensúlyozott táplálkozási szokások kialakítására épít.

Nagyon boldog vagyok és köszönettel tartozom Nektek azért, hogy az elmúlt 1 évben a szakmai vezetésem alatt működő Élet(FA)mód Klubban ilyen nagy érdeklődés volt a programok iránt.

Tagságunk létszáma több, mint megháromszorozódott és bízom benne, hogy a tematikusan felépített programokban is sok hasznos információval lettetek gazdagabbak, amit nem csak a munkátokban, de a saját és családotok egészségmegőrzésében is tudtatok kamatoztatni.

A novemberi Nahrin Konferencián bemutattam az Életfa Program új, 2017-es évi egészségfejlesztő programját, melynek címe „Egészséget az évekhez”.

emk eae

Az éves tematikához igazodva, az Élet(FA)mód Klub hírleveleiből továbbra is hiteles forrásból származó információkra, érthető, gyakorlatias tájékoztatásra számíthattok. Főleg az egészséges táplálkozással kapcsolatos érdekességekről, aktualitásokról, illetve a betegségek megelőzési lehetőségeiről írok majd a legújabb szakmai, tudományos eredmények tükrében.

Ezeket a tájékoztató leveleket a klubtagok továbbra is vasárnaponként, az általuk megadott e-mail címre kapják. Ha Te is szeretnél klubtag lenni, a regisztrációhoz szükséges adatlapot a www.eletfaprogram.hu oldalon tudod kitölteni. Ne feledd, hogy a klubhoz való csatlakozás díjmentes!
Ha még nem vagy Életfa Program tag, de érdeklődsz az egészséges táplálkozás iránt és szeretnéd Te is megkapni a leveleket, kérlek, írj e-mailt az Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címre és felveszlek a levelezőlistára.

A hírleveleken kívül a klub működését szemléletes előadások és főzőklub is támogatja. Előadásaimmal Budapesten minden hónap 2. szerdáján - mely egyben főzőklub is - Miskolcon pedig minden 3. kedden várlak szeretettel. A miskolci központi főzőklub minden hónap 2. keddjén várja az új ízek és az egészséges táplálkozás iránt érdeklődőket.

A modern kor lehetőségeit kihasználva, a regisztrált tagok zárt facebook csoportunkban bármilyen konyhai kérdéssel, táplálkozással összefüggő egészségi problémával kereshettek és recepteket, főzési ötleteket, praktikákat osztunk meg egymással.

Írásaimmal, előadásaimmal és tanácsadó munkámmal igyekszem segítséget nyújtani mindazoknak, akik egészségesebbé, harmonikusabbá, boldogabbá szeretnék tenni saját és családjuk életét.

Remélem, hamarosan Téged is a klub tagjai között köszönthetlek! Gyere és használd ki Te is a klubban rejlő lehetőségeket!

Várlak szeretettel:
Starkné Szabó Eszter
vezető dietetikus
Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

emk SSzE

 

JNS HUngária Kft. © Életfa Program | Just és Nahrin. Minden jog fenntartva.