Logo

HOZD MAGAD EGYEN-SÚLYBA!

emkCélunk minden klubtagnak segítséget nyújtani saját céljai elérésében. Fő feladatunk az ideális testsúly kialakítása, megtartása, egy egész életre szóló helyes táplálkozási szokás elsajátítása a szakmai ajánlások figyelembevételével. Hisszük, hogy együtt könnyebb, mivel legnagyobb feladat Önmagunk legyőzése!

Tavasz. Megújulás. Élet(FA)mód Klub.
Ahogyan azt már megszokhattad az Életfa Program mindig megújul, igyekszik beépíteni az ötleteidet, javaslataidat, kéréseidet, s ennek megfelelően fejleszti az eszközöket. Egyszerűen figyel Rád.
Mivel az Élet(FA)mód Klub az Életfa Program virtuális klubja, a változást, megújulást a klubbal kapcsolatban is észreveheted.
Egyszerűen, mert az Élet(FA)mód Klub is figyel Rád.
Az elmúlt két év tapasztalatit felhasználva fejlesztettük most a klubot, nézzük hát milyen újdonságok várnak rád:

  1. Új csomagok kerültek kialakításra.

Összefoglalóan: Egyen-súly csomag-ok

-       Affiline: „Vízhajtás természetes módon”

Hogyan fogyaszd: 3 evőkanállal tegyél 1,5 liter vízbe, melyet a nap folyamán iszogass meg.

-       Barackíró vagy Almaíró, attól függ, melyiket szereted: „Méregtelenítő szerveink segítője”

Hogyan fogyaszd: 2 evőkanál port rázz össze 2 dl vízzel, és idd meg éhgyomorra

-       NahroFit Kávé vagy NahroFit Vanília, attól függ, melyiket szereted: „Komplett élelmiszer vacsorára”

2 evőkanál port 2 dl hideg tejjel vagy vízzel rázz össze, és fogyaszd el vacsorára

Kinek ajánljuk az új csomagokat?

Ha egészségesen szeretnél egy pár kilótól megszabadulni, válaszd ki a kedvedre való Egyen-súly csomagot. Nyárra már formába is hozhatod magad.

Fontos! Május elsejétől a korábbi négy Testkontroll csomagot már nem tudod megvásárolni, helyettük keresd a megújult Egyen-súly csomagokat!

Az új Egyen-súly csomagokat aztán kedved szerint bővítheted is. Ennek részleteit a megrendelő oldalon találod.

  1. A klubtagok tudhatják, hogy eddig e-mailben küldtem el a komplex Nahrin Testkontroll Programot (tehermentesítő, testsúlycsökkentő, egészséges táplálkozás), és az egyes szakaszok ajánlásait részletesen hétről-hétre. Ezek az ajánlások a jövőben a honlapról lesznek elérhetőek, onnan lesznek letölthetőek.

A részletes ajánlás helyett, hetente egyszer e-mailen főleg az egészséges táplálkozással kapcsolatos érdekességekről, aktualitásokról, újdonságokról fogok írni. Ezeket a tájékoztató leveleket a „régi” és az új klubtagok is meg fogják kapni, így ha már tagja vagy a klubnak, nincs ezzel kapcsolatban teendőd. Ha még nem vagy tag, és szeretnéd Te is megkapni a leveleket, kérlek, regisztrálj a klubba. A regisztrációhoz szükséges adatlapot a www.eletfaprogram.hu oldalon tudod kitölteni. Ne feledd, hogy a klubhoz való csatlakozás díjmentes.  

  1. Az újdonságoknak megfelelően megújul a Testkontroll Kiadvány is. Az új kiadványt keresd megrendeléseid alkalmával.
  1. Természetesen a jövőben is lehetőséged lesz egyéni kérdéseidet feltenni nekem. Kérdésedet írd meg az Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címre.
  1. Hosszú távú céljaink között szerepel egy országos dietetikai hálózat kialakítása, területileg illetékes, ott élő dietetikusokkal. Ezt természetesen elsősorban Életfa Program tagokkal szeretnénk kialakítani. Ezért ha ismersz olyan dietetikust, aki alkalmas lehet a feladatra, esetleg Te magad dietetikus vagy, és lenne kedved részt venni a projektben, írj nekem a fenti e-mail címre. Aki ezt már megtette, köszönöm szépen!

Amennyiben kérdésed lenne a klubbal kapcsolatban, még egyszer az e-mail cím, ahova írhatsz:
Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Remélem hamarosan Téged is a klub tagjai között köszönhetünk, használd ki Te is a klubban rejlő lehetőségeket!

Szeretettel:
Kanizsárné Vaskó Nikolett
vezető dietetikus

JNS HUngária Kft. © Életfa Program | Just és Nahrin. Minden jog fenntartva.