Menu

just logo uj     nahrinlogo   infoblokk kedv final felso ESZA                                                          

A+ A A-

Étrend-kiegészítők a mindennapokban

Étrend-kiegészítő, mindennapok, nahrin, narosan, Q10, Ace, vitaminMilyen étrend-kiegészítőket lehet használni a szervezet energiafeltöltése céljából?

· Nahrin vörösboros, Q10 kapszula: egy igazi Anti-Aging készítmény, amely szükséges a szervezet minden sejtjének energiatermeléséhez, lassítja az öregedést és nélkülözhetetlen a fokozott fizikai és szellemi munka elvégzéséhez.

· Halolaj kapszula: „antistressz N1" (egyik a sok közül!), esszenciális zsírsavakat, természetes karotinoidokat és szelént tartalmaz.

· Basico: lúgosító és emellett fontos ásványi anyagokat pótol. E nélkül nehéz legyőzni a fáradtságot és a depressziót.

· Narosan multivitaminok: nemcsak nélkülözhetetlen vitaminokat tartalmaznak, hanem olyan ásványi anyagokat (magnézium, vas, cink) és aminosavat (taurin) is, amelyek hiánya sokszor felelős a tavaszi fáradtságért.

· Royal kapszula: méhpempőt és virágport tartalmazó készítmény, ami szintén olyan vitaminokat tartalmaz (B6, folsav), ami hangulatjavító hatású és növeli az állóképességet.

· ACE Drops rágótabletta (vitaminok, cink): javítja a sejtanyagcserét, levertség, kimerültség ellen hatásos.

· Minci A: nemcsak a fogyókúrát segíti, hanem bázikus és antioxidáns hatású. A benne lévő Spirulina alga értékes fehérjéket, béta-karotinoidokat, klorofilt (ami biztosítja az oxigénellátást a szöveteknek) tartalmaz. Igazi energiaadó termék!

· Minci B: élénkíti a vérkeringést, fokozza az agytevékenységet. Erőt és kitartást, de egyébként fogyókúrát is segítő készítmény.

 

 

Ez a honlap sütiket használ. A honlap további használatával hozzájárulsz a sütik használatához.
Ok