Menu

just logo uj     nahrinlogo   infoblokk kedv final felso ESZA                                                          

A+ A A-

ÚJ ÉS MEGÚJULÓ TERMÉKEK A NAHRIN MAGYARORSZÁGI TERMÉKPALETTÁJÁN

kollagen n yit

KOLLAGÉN KOMPLEX ITALPOR

Innovatív és tökéletesen kiegyensúlyozott kollagén termék hialuronsavval, DracoBelle™ Nu-val, C-vitaminnal, biotinnal és niacinnal, finom eper ízzel.

A bőr -felületét tekintve- az emberi test legnagyobb szerve és számos funkcióban vesz részt. Öregedését endogén tényezők és környezeti hatások határozzák meg. Az étrend kulcsfontosságú tényező a bőr egészségében és így annak megjelenésében is.

A bőr belső szerkezeti változásai a természetes, genetikailag meghatározott bőröregedés következményei. Az öregedési folyamat során a bőrben a kollagén regressziója (sorvadása) következik be, a hialuronsav tartalom és a zsírszövet aránya csökken, az elasztin lebomlik. Ez a folyamat megváltoztatja a bőr szerkezetét, veszít rugalmasságából, nedvességéből és ezáltal feszességéből. A Kollagén komplex italporral megadjuk a bőrnek azt, amire olyan égető szüksége van az öregedési folyamat során: kollagént, hialuronsavat, antioxidánsokat és „szépségvitaminokat”.

ÖSSZETEVŐK

1.Collagen Complex 300g icipiciKOLLAGÉN - SOLUGEL®

A kollagén a legnagyobb mennyiségben előforduló fehérje az emberi szervezetben. Rendkívül stabil és nehezen nyújtható szálakba kötődik. A szervezetnek szüksége van ezekre a szilárd kollagén rostokra a csontok, porcok, inak, fogak és a bőr stabilizálásához. A kollagén a bőrünk kötőszövetének körülbelül 60%-át teszi ki.

A kollagén különösen fontos a bőr feszessége és rugalmassága szempontjából. Mennyiségének redukálódása felelős a ráncok kialakulásáért, a bőr simaságának, nedvességtartalmának és feszességének csökkenéséért. Ahogy bőrünk öregszik, saját kollagéntermelése is fogyni kezd. A kötőszövet gyengébb lesz, a bőr veszít telítettségéből, csökken a rugalmassága, a ragyogása és ezzel egyidejűleg a ráncok mélyülnek. Emellett a bőr folyamatosan szembesül olyan kihívásokkal, mint az UV-sugárzás, más környezeti tényezők, sőt a kollagén töredezettsége is, amelyek a bőr látható öregedését okozzák.

A kiváló minőségű kollagén SOLUGEL®, amely a Kollagén komplex italporban található, természetes és különösen jó biohasznosulás jellemzi. A fehérjék kisebb peptidekre való enzimatikus hasadása miatt a kollagén peptidek könnyen felszívódnak az emberi szervezetben. A kollagén erősen vízoldékony, szagtalan és íztelen. A bőr számára fontos I-es és III-as típusú kollagént tartalmazza.

2.dracobelleDRACOBELLE™ NU

Egy egyedülálló, vízben oldódó kivonat az organikusan termesztett moldvai sárkányfűből (Dracocephalum moldavica). Ezt a gyógynövényt hagyományosan Közép-Ázsiában használják antioxidáns, szívvédő és öregedésgátló hatása miatt. A klinikai eredmények a bőr nedvességtartalmának, rugalmasságának jelentős javulását mutatják napi 200 mg kivonat bevitelével. Ezek a tulajdonságok teszik a DracoBelle™ Nu-t tökéletes természetes összetevővé a szépségápolási termékekben.

 

HIALURONSAV

Bőrünk feszességében és rugalmasságában nem csak a kollagén rostok játszanak szerepet. A bőr csak akkor nyeri vissza fiatalos megjelenését, ha a kollagén beépül egy hialuronsavból álló gélszerű alapanyagba. A bőrnek tehát kollagénre és hialuronsavra is szüksége van.

A hialuronsav egy poliszacharid (összetett cukor) és nagyobb koncentrációban található meg a bőrben, a porcokban, a csigolyaközi porckorongokban és az ízületi folyadékban. Különösen magas nedvességmegkötő képességéről ismert (akár 6 liter grammonként) és segíti a bőr volumenének megőrzését. Az életkor előrehaladtával (kb. 30 éves kortól) csökken a hialuronsav és a kollagén termelése. Ennek egyik következménye a bőr rugalmasságának elvesztése és a ráncok. Az életkor előrehaladtával ezért előnyös a szervezet támogatása és a hialuronsav pótlása. A Kollagén komplex italporban található hialuronsav biológiailag könnyen hozzáférhető, mivel a molekula mérete 500-700 kDA (kilodalton) között van.

C VITAMIN
A C-vitamin hiánya a csökkent kollagénképződés oka lehet. A C-vitamin egyrészt gátolja a kollagén lebomlását, másrészt elősegíti a fibroblasztok proliferációját idős korban. A C-vitamin hozzájárul a normál kollagénképződéshez a normál bőrműködéshez, valamint segít megvédeni a sejteket az oxidatív stressztől.

NIACIN (B3-VITAMIN)
A hozzájárul a bőr normál állapotának fenntartásához, segít csökkenteni a fáradtságot és a kimerültséget, valamint hozzájárul a normál energiatermelő anyagcserefolyamatokhoz. Jó források a gabonafélék, hüvelyesek, zöld leveles zöldségek, élesztő, hús és belsőségek.

BIOTIN (B7-VITAMIN)
A biotin hozzájárul a haj, a bőr és a nyálkahártyák normál állapotának fenntartásához, a makrotápanyagok, például a kollagénből származó fehérjék anyagcseréjéhez. A legjobb biotinforrás a tojássárgája, a máj és a szójabab. A gabonafélék, hüvelyesek, gombák és diófélék mérsékelten tartalmaznak biotint.

 

3.Hibiscus sabdariffaEGYÉB ÖSSZETEVŐK

- Hibiszkusz kivonat: a hibiscus sabdariffa virágaiból készült. 1 kilogramm kivonathoz 25 kilogramm friss hibiszkuszvirágot használnak fel. A kivonatot természetes színezőként használják.

- Természetes aroma: eper ízzel, kiváló ízt ad a terméknek.

- Szukralóz: nulla kalóriatartalmú édesítőszer, amely 400-700-szor édesebb, mint a hagyományos cukor. Sok más édesítőszerrel ellentétben a szukralóznak nincs kellemetlen utóíze.

- Oldható kukoricarost: emészthetetlen szénhidrát, különösen magas rosttartalommal és nagyon alacsony glikémiás indexszel.

Tartalom: 300 g (25 adag)

Javasolt adagolás: oldjunk fel 1 mérőkanálnyi mennyiséget (12 g pornak felel meg) egy pohár hideg vízben (150 ml).

Allergia információ: gluténmentes, laktózmentes

 

 

VITA FLOR PLUS KAPSZULA5 VFP

 

VitaFlor kapszulánk továbbfejlesztett változata VitaFlor Plus néven kerül novembertől forgalomba.

Étrend-kiegészítő kapszula élő tejsavbaktériumokkal (SynBalance® SmilinGut), inulinnal, vitaminokkal és édeskömény kivonattal.

Az alábbi táblázatban, összehasonlítva, szemléltetem az újításokat:

VitaFlor kapszula

VitaFlor Plus kapszula

Probiotikus készítmény 3 különböző baktériumkultúrával, prebiotikus inulinnal, édeskömény kivonattal és zsírszegény joghurttal.

Nagy dózisú probiotikus készítmény 3 különböző baktériumkultúrával, prebiotikus inulinnal, édeskömény kivonattal és vitaminokkal.

Bakteriális kultúrák:

• körülbelül 1 milliárd CFU (telepképző egység) napi 2 kapszula adagonként

• hagyományos baktériumtenyészetek

Bakteriális kultúrák:

• 6 milliárd CFU (telepképző egység) napi 2 kapszula adagonként

• SynBalance® SmilinGut márkás alapanyag

Vitaminok:

-

Vitaminok:

biotin

B12-vitamin

B6-vitamin

Inulin

Inulin

Édeskömény kivonat

Édeskömény kivonat

Laktózt tartalmaz,
glükózsziruppal készül

Laktózmentes,

glükózszirup nélkül készül

Új és megújuló Nahrin termékeinkről részletes információval várlak az Élet(FA)mód Klubban, ahol bármilyen életmódbeli, étrend-kiegészítő fogyasztással kapcsolatos vagy táplálkozással összefüggő egészségi problémával kereshettek.

Várlak szeretettel:

Starkné Szabó Eszter
vezető dietetikus

Forrás: Nahrin AG

Ez a honlap sütiket használ. A honlap további használatával hozzájárulsz a sütik használatához.
Ok