Logo

A NAPFÉNY ILLATA

szivárvány

Úgy érzed, hogy energiahiányban szenvedsz? Nyomaszt a stressz? Érzelmi egyensúlyra vágysz? Vagy esetleg szeretnél javítani a koncentrációdon?

A természetben léteznek csodálatos növények, amelyek igazi energiaforrások. Több évszázadon keresztül ismerték az emberek, használták. Később a fejlődő gyógyszeripar kiszorította őket, így majdnem feledésbe merültek, de a felbecsülhetetlen tulajdonságoknak köszönhetően az utóbbi időkben újra egyre népszerűbbé váltak.

Mit szólnál hozzá, ha az év bármely szakaszában meg tudnád őrizni a derűs nyári hangulatod? Vagy akár bevinni a meghitt, de mégis energetizáló érzést a munkahelyedre, a kollégák örömére? Ezt megteheted, sőt akár egész évre biztosítani tudod. Ehhez szükséged lesz 1-2 csepp varázslatra, ami a Just Energia Plus illóolajban rejtőzködik.

A benne lévő indiai és jávai citromfű, citrom, narancs, lime, és mezei menta illóolajok frissítő, tónusjavító hatású kombinációja csökkenti a depressziót és kimerültséget. Ezek az olajok felemelnek, kiegyensúlyoznak, és energizálnak. Élénkítenek, fejfájást csillapítanak, stimulálnak, gyulladásgátlók, segítik a szervezetet a fertőzések leküzdésében, és megvédik azt a vírusoktól.

A Just Energia Plus pont ilyen energiát nyújtó illóolajok kombinációja.

Összetevői:

fű

Ez az illatkompozíció mindenkinek erőt, állóképességet, kitartást, és egyben nyugalmat biztosít, harmonizálja a lelket és a testet.

energia olajHasználhatod sokrétűen:

Illata fenséges, az igazi napfényes, érett nyár természetes parfümje! Én személy szerint nagyon kedvelem a saját hajamon, a ruhámon (vagy közvetlenül teszek rá, vagy az öblítőbe néhány cseppet mosásnál), lakástextílián. Szeretem a terméket üvegestől elhelyezni a ruha-, akár a fürdőszobai szekrénybe, mivel gyakori használatával hamar betölti azokat tartós illatával.

Legyen ez a termék a Te kedvenced is!

Tisztelettel és szeretettel:
Dr. Dacko Natalia

JNS HUngária Kft. © Életfa Program | Just és Nahrin. Minden jog fenntartva.