Menu

just logo uj     nahrinlogo   infoblokk kedv final felso ESZA                                                          

A+ A A-

A NAPFÉNY ILLATA

szivárvány

Úgy érzed, hogy energiahiányban szenvedsz? Nyomaszt a stressz? Érzelmi egyensúlyra vágysz? Vagy esetleg szeretnél javítani a koncentrációdon?

A természetben léteznek csodálatos növények, amelyek igazi energiaforrások. Több évszázadon keresztül ismerték az emberek, használták. Később a fejlődő gyógyszeripar kiszorította őket, így majdnem feledésbe merültek, de a felbecsülhetetlen tulajdonságoknak köszönhetően az utóbbi időkben újra egyre népszerűbbé váltak.

Mit szólnál hozzá, ha az év bármely szakaszában meg tudnád őrizni a derűs nyári hangulatod? Vagy akár bevinni a meghitt, de mégis energetizáló érzést a munkahelyedre, a kollégák örömére? Ezt megteheted, sőt akár egész évre biztosítani tudod. Ehhez szükséged lesz 1-2 csepp varázslatra, ami a Just Energia Plus illóolajban rejtőzködik.

A benne lévő indiai és jávai citromfű, citrom, narancs, lime, és mezei menta illóolajok frissítő, tónusjavító hatású kombinációja csökkenti a depressziót és kimerültséget. Ezek az olajok felemelnek, kiegyensúlyoznak, és energizálnak. Élénkítenek, fejfájást csillapítanak, stimulálnak, gyulladásgátlók, segítik a szervezetet a fertőzések leküzdésében, és megvédik azt a vírusoktól.

A Just Energia Plus pont ilyen energiát nyújtó illóolajok kombinációja.

Összetevői:

fű

  • Kelet indiai citromfű: nagy szerepe van a fertőzések megelőzésében. Olyan baktériumok ellen hatásos, mint például az E.coli, Salmonella, Shigella, Staphilococcus, amelyek gyakran nyári hasmenéseket okoznak. Mérsékeli a hasmenést, csökkenti a gyulladást és csillapítja a lázat. Erős gombaellenes hatása van, javítja az emésztést, csökkenti az émelygést, csillapítja a fejfájást, emellett nyugtat, elősegíti az elalvást, növeli az alvási időt és oldja a szorongást. Csökkenti a görcsök kialakulását és fokozza a vérkeringést. Antidepresszáns és idegrendszer erősítő.
  • Citrom illóolaj: javítja a koncentrációt és a memóriát, erősíti az állóképességet és csökkenti a fáradtságot, álmosságot. Fokozza az életkedvet, a gondolkodást, adaptációt a környezethez, frissíti, motiválja az embert, segít a meditációban. Fokozza a kreativitást, segít feldolgozni a rossz lépéseket, döntéseket, veszteségeket.
  • Narancs illóolaj: tonizálja, relaxálja, nyugtatja, feloldja a szomorúságot és a szorongást, elűzi a depressziót, fokozza az optimizmust, nyitja a szívet a boldogság és az öröm felé. Erősíti és melegíti a lelket! Stabilizálja a hangulatot, segít elfelejteni a negatívumokat és könnyen „lezárni” a problémákat. Belégzésnél boldogság endorfinok termelődnek.
  • Lime: frissítő, tónusjavító hatású. Csökkenti a depressziót és kimerültséget. Felemelő, kiegyensúlyozó, és energizáló hatású. Élénkítő, stimuláló, gyulladásgátló, segít a szervezetnek a fertőzések leküzdésében, és megvédi azt a vírusoktól.
  • Jávai citromfű: felvidító, frissítő, aktivizáló hatású. Reumaellenes, fertőtlenítő, mikrobaölő.
  • Mezei menta: stimuláló hatású. Fájdalomcsillapító, görcsoldó, és gyulladásgátló.

Ez az illatkompozíció mindenkinek erőt, állóképességet, kitartást, és egyben nyugalmat biztosít, harmonizálja a lelket és a testet.

energia olajHasználhatod sokrétűen:

  • Kevés vízbe, 2 csepp olajat, aroma lámpába, diffúzorba.
  • Inhaláláshoz, 3-5 csepp, 2 liter forró vízben.
  • Egy kádba, 10-20 csepp kis emulzióhoz, tejhez, mézhez adva.
  • Masszázshoz, 10-20 csepp, 100 gramm masszázsolajba.

Illata fenséges, az igazi napfényes, érett nyár természetes parfümje! Én személy szerint nagyon kedvelem a saját hajamon, a ruhámon (vagy közvetlenül teszek rá, vagy az öblítőbe néhány cseppet mosásnál), lakástextílián. Szeretem a terméket üvegestől elhelyezni a ruha-, akár a fürdőszobai szekrénybe, mivel gyakori használatával hamar betölti azokat tartós illatával.

Legyen ez a termék a Te kedvenced is!

Tisztelettel és szeretettel:
Dr. Dacko Natalia

Ez a honlap sütiket használ. A honlap további használatával hozzájárulsz a sütik használatához.
Ok